Barrique Port
Στην καρδιά του Πειραιά, σε μια ατμοσφαιρική και σικάτη σάλα σερβίρουν ποικιλία από μοσχαρίσιες μπριζόλες Αργεντινής, Ουρουγουάης και Αμερικής, αλλά και χοιρινά από ελληνικές βιολογικές φάρμες, ψημένα σε κλειστού τύπου φούρνο Mibrassa, που λειτουργεί με κάρβουνα και ελεγχόμενη ροή αέρα. Κλασικοί κρεατοφαγικοί μεζέδες συναντιούνται με μεγαλειώδεις κοπές, κρέατα ωρίμασης και πρώτης τάξης μεζέδες, συνοδεία 200 και πλέον ετικετών κρασιού από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€30 - €35
Πληροφορίες:
Και μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Αφιέρωμα: Ταβέρνες και εστιατόρια για κρέας
Από παραδοσιακές ταβέρνες και μοντέρνα steak restos μέχρι σταθερά upscale στέκια κρεατοφαγίας και σουβλατζίδικα με οινικές αναζητήσεις.
ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAMBarrique Port
Οινικοί θησαυροί σε comfort κρεατοφαγία
8 αγαπημένα γευστικά στέκια του Πειραιά για τις πρώτες μας μετροβόλτες
Το σαββατοκύριακο που πλησιάζει προσφέρει μια πρώτης τάξης αφορμή για να πάρουμε επιτέλους το μετρό για Πειραιά και μαζί μια γεύση από αγαπημένα στέκια τόσο στο μεγάλο λιμάνι όσο και στα πέριξ.
Barrique
Ιδανικές κρεατο-οινικές αρμονίες