Atole
Ο σεφ-πατρόν Δημήτρης Αφεντάκης στήνει ένα μεξικάνικο εστιατόριο, που τοποθετεί την κουζίνα της Οαχάκα στο επίκεντρο και ποντάρει στην ποιοτική πρώτη ύλη. Highlights ο κόκορας al pastor, τα ψητά μπροκολίνι με salsa macha, φρέσκια ρίγανη και παλαιωμένο ανθότυρο, καθώς και τα τάκος. Ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών και πολύ καλά κοκτέιλ με αποστάγματα αγαύης.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€40 - €50
Πληροφορίες:
Σάβ. & μεσημ. Κλειστά Κυρ., Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Σε ποια μεξικάνικα εστιατόρια θα γιορτάσουμε τη Dia de los Muertos
Πικάντικες λιχουδιές και καλούδια tex mex φιλοσοφίας, μαζί με τεκίλα και μεσκάλ στις κορυφαίες διευθύνσεις του είδους.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΕστιατόρια: Οι πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις του 2023
Γευστικά κόνσεπτ και απολαυστικά μέρη της Αθήνας που έκαναν λίγο νοστιμότερη τη ζωή μας, το έτος που μας χαιρετά.
Πού πίνει και τρώει τώρα το Κολωνάκι
Η πλήρης και updated λίστα με τα εστιατόρια και μπαρ για κάθε διάθεση σε μία από τις διαχρονικά δημοφιλέστερες γειτονιές της Αθήνας.
Τα μεξικάνικα εστιατόρια της Αθήνας που πρέπει να δοκιμάσετε
Στα μεξικάνικα εστιατόρια της πόλης, πιάτα tex mex φιλοσοφίας μαζί με μαργαρίτες και μεσκάλ, πικάντικες γεύσεις και όχι μόνο, δημιουργούν μια ακμάζουσα γαστρονομική σκηνή.
"Atole": Τι εννοείς μεξικάνικο fine dining, σεφ;
Το νέο εστιατόριο μεταφέρει κάτι από την κουζίνα της Οαχάκα στη Γριβαίων, ερμηνεύοντας τη μεξικάνικη κουζίνα υπό το πρίσμα της ποιοτικής πρώτης ύλης.
"Atole": Τι εννοείς μεξικάνικο fine dining, σεφ;
Το νέο εστιατόριο του Κολωνακίου μεταφέρει κάτι από την κουζίνα της Οαχάκα στη Γριβαίων και ερμηνεύει την κουζίνα της χώρας της κεντρικής Αμερικής υπό το πρίσμα της ποιοτικής πρώτης ύλης.