Atelier Papaioannou
Στη στοά Σπυρομήλιου παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον κόνσεπτ ο σπεσιαλίστας της θάλασσας Γιώργος Παπαϊωάννου σε σταθερή συνεργασία με τον όμιλο S One Hospitality. Αντλεί έμπνευση από τις πρώτες συνταγές του πατέρα του αλλά και τη νησιώτικη κουζίνα, και προτείνει πιάτα όπως ο αχνιστός ροφός με κυδωνάτες πατάτες, η ρεβιθάδα με καπόνι και σέσκουλα, και το ψάρι παϊδάκι με άγρια χόρτα εποχής.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€45 - €60
Πληροφορίες:
Και μεσημ.
Σχετικά άρθρα
Atelier Papaioannou
Το διάσημο brand ξανοίγεται σε νέα πελάγη θαλασσινής γεύσης, με τον executive chef του ομίλου Κωνσταντίνο Παππά να συνδυάζει classics του "Παπαϊωάννου" και μοντέρνες προτάσεις προχωρημένης ψαροφαγίας σε ένα καινούριο εστιατορικό concept.
ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗςΠρώτη γεύση από το Atelier Papaioannou
Ο Γιώργος Παπαϊωάννου πιάνει αθηναϊκό κέντρο και παρουσιάζει μιαν άλλη πτυχή της ψαροφαγικής του κοσμοθεωρίας.
Atelier Papaioannou: Μύρισε θάλασσα στη Στοά Σπυρομήλιου
Το σημαντικό brand της ψαροφαγικής κουζίνας παρουσιάζει ένα νέο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.