Art Lounge
Στην αρτιστίκ βεράντα με το σοφιστικέ σαλόνι και την εντυπωσιακή αφ' υψηλού θέα στα αθηναϊκά ατού, στην κορυφή του «New Hotel», το πολυτελές ξενοδοχείο παρουσιάζει τη γαστρονομική του πρόταση. Ο σεφ Μπάμπης Κουντούρης συστήνει μια ελληνική σύγχρονη κουζίνα με βάση την παράδοση, μοντέρνες τεχνικές και ενδιαφέρουσες πινελιές δημιουργικότητας, σε ένα εξευγενισμένο μενού, περιεκτικό και ευκρινές, στη λογική του fine comfort. Δοκιμάζεις γιουβέτσι αστακού με ψητή ντομάτα και βούτυρο αστακού με μπούκοβο, ντουέτο αρνιού με αμπελόφυλλα και πουρέ αγκινάρας και κρασάτο κόκορα σε ανιολότι. Αξιόλογη λίστα κρασιών με focus στον ελληνικό αμπελώνα και πολύ καλή κάρτα με twisted classics cocktails.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€65 - €100
Σχετικά άρθρα
Ποια είναι τα #demure εστιατόρια της Αθήνας; Μια προσωπική λίστα
Το "demure lifestyle"είναι η τελευταία μεγάλη αντάρα στα social media, ωστόσο πού μπορεί κάποιος να έχει μια "demure" γαστρονομική εμπειρία στην Αθήνα;
ΓΡΑΦΕΙ: ΝΙΚΟς ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟςΞέρουμε πού θα απολαύσεις την Πανσέληνο του Ελαφιού
Εστιατόρια και μπαρ σε ταράτσες της Αθήνας για το υπέροχο φεγγάρι του Ιουλίου.
Το 'Art Lounge' στην καλύτερη στιγμή του
Το εστιατόριο στην ταράτσα του 'NEW Hotel' και ο σεφ Μπάμπης Κουντούρης κάνουν νόστιμη στροφή στην ελληνικότητα, με ένα νέο περιεκτικό μενού και δημιουργικά πιάτα.
Πού τρώει και πίνει η Αθήνα στις αρχές του καλοκαιριού
Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τα εντός των αθηναϊκών τειχών γευστικά δρώμενα κατά την εκκίνηση του θέρους.
Εστιατορικά πιάτα που θα θέλαμε σε take away
Από τα πεϊνιρλάκια με avruga του "Brutus" μέχρι τα φασολάκια tempura του "Okra" κι από τις παστουρμαδοκροκέτες του "Zano" ως το steak sandwich του "Art Lounge", ακολουθεί ένα γαστρονομικό petition με λιχούδικες εστιατορικές δημιουργίες που θα θέλαμε να τρώμε και στο χέρι για όλη τη νέα γαστρονομική χρονιά.
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;
Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.