Ark

Το Ark είναι η απάντηση στο ερώτημα «πώς θα έμοιαζε ιδανικά η εφαρμογή του στυλ Provençal στην Ελλάδα;» Φωτεινό και αισιόδοξο, αρκούντως ρομαντικό, με κάπως νοσταλγικές αναφορές και εντυπωσιακή, γαληνευτική, θέα στη θάλασσα. Σε αυτό το σκηνικό, ο Γιάννης Μπαξεβάνης προσεγγίζει την ελληνική κουζίνα με δημιουργική διάθεση και αφετηρία την σταθερά ποιοτική πρώτη ύλη. Ο μπακαλιάρος μπουρδέτο μέσα σε κολοκύθα και το καλαμάρι σωτέ με σύγκλινο και αφρό αγκινάρας είναι δύο ιδιαίτερα νόστιμα πιάτα, ακριβώς σε αυτή την κατεύθυνση. Σίγουρα αξίζει να κλείσετε το γεύμα δοκιμάζοντας τα πολύ καλά γλυκά του Τάσου Ζησόπουλου, αν είναι ένα εκείνο που θα επιλέξετε, σκεφτείτε το ζεστό γαλακτομπούρεκο. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. [P]

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€75 - €90

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Δοκιμάσαμε μια κακαβιά που θα θυμόμαστε για καιρό

Μια αξέχαστη γευστική εμπειρία με τις εμβληματικές θαλασσινές γεύσεις του επιφύλαξε στο κοινό ο βραβευμένος Κώστας Μπουγιούρης, φιλοξενούμενος του Symposio at Ark.

6 προτάσεις της τελευταίας στιγμής για Τσικνοπέμπτη out of the box

Κλασικές και εναλλακτικές προοπτικές για την πιο κρεάτινη ημέρα του χρόνου.

Μια νόστιμη συριανή βραδιά στην Αθηναϊκη Ριβιέρα με το "Ηλιοβασίλεμα"

Ακόμη μία ξεχωριστή γαστρονομική βραδιά ετοιμάζεται στo Symposio at Ark, με τον Γιάννη Μπαξεβάνη και το "Ark" να καλωσορίζουν το εστιατόριο "Ηλιοβασίλεμα" και τον chef-patron Κώστα Μπουγιούρη.

Το Symposio at Ark συνεχίζεται με ροδίτικο fine dining

Κατά τη δεύτερη πράξη του Συμποσίου, το εστιατόριο-σημείο αναφοράς της Ρόδου σερβίρει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα στις 13 Φεβρουαρίου.

Symposio at Ark: Κάθε αρχή και νόστιμη

Ο έμπειρος σεφ Απόστολος Αλτάνης άνοιξε την αυλαία του φετινού γαστρονομικού φεστιβάλ Symposio at Ark, που οργανώνει το "αθηνόραμα" και το εστιατόριο "Ark".

Symposio at Ark: Πανόραμα ελληνικής γεύσης στη Γλυφάδα

9 μεγάλα ραντεβού με την ελληνική γεύση του τώρα στο Symposio at Ark, που συνδιοργανώνουν το "Ark" και το "αθηνόραμα". Κλείστε θέση.