Αίγλη Ζαππείου

Η Αίγλη Ζαππείου επαναλειτουργεί και μετασχηματίζεται σε έναν πολυσυλλεκτικό προορισμό γαστρονομίας, πολιτισμού, ψυχαγωγίας και εκδηλώσεων με ευρύτερες δυνατότητες. Με ένα εστιατόριο, ένα all-day bar-restaurant, τρεις σύγχρονους χώρους εκδηλώσεων και έναν θερινό κινηματογράφο, η Αίγλη μετατρέπεται σε ένα σημαντικό επίκεντρο γαστρονομικών και πολιτιστικών εμπειριών. Κουζίνα από τον Δήμο Μπαλόπουλο και τον Γιώργο Κηρύκο, ποτά από τον Δημήτρη Ρούσσο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Σχετικά άρθρα

Τρεις γλυκές συνταγές επιτυχίας για τον Άγιο Βαλεντίνο

Τρεις πρωτοκλασάτοι chef – pâtissiers της νέας γενιάς, οι Αλέξανδρος Κόνιαρης, Σπύρος Πεδιαδιτάκης και Μανώλης Στήθος, μας παίρνουν απ’ το χέρι και μας βοηθούν να κερδίσουμε την Ημέρα των Ζαχαροπλαστείων – συγγνώμη, των Ερωτευμένων ήθελα να πω – αποκαλύπτοντας μας συνταγές που καίνε καρδιές, είτε έχουμε Βαλεντίνους να τις μοιραστούμε, είτε όχι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
13/02/2025

Η βασιλική επιστροφή του ταπεινού λαχανοντολμά

Το έδεσμα – εικόνισμα του χειμωνιάτικου οικογενειακού τραπεζιού έχει τρυπώσει ξανά στα standards των εστιατορικών μας γούστων, χάρη σε εκδοχές που το τοποθετούν άλλοτε στη γειτονιά του avant garde κι άλλοτε στην καρδιά του comfort. Ιδού πέντε από τους αγαπημένους μας.

Η Αθήνα απέκτησε ξανά Αίγλη

Η Αίγλη Ζαππείου είναι και πάλι εδώ και ετοιμάζεται για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας της.

Τα ελληνικά αποστάγματα πάνε Ζάππειο

Η έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα 2020» επιστρέφει ακόμη πιο δυνατή και ενδιαφέρουσα με ούζα, τσίπουρα, μαστίχες και μια μεγάλη συλλογή από επώνυμα ελληνικά αποστάγματα συγκεντρωμένα για μια μέρα στο κέντρο της Αθήνας.

Τα ελληνικά αποστάγματα πάνε Ζάππειο

Η έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα 2020» επιστρέφει ακόμη πιο δυνατή και ενδιαφέρουσα με ούζα, τσίπουρα, μαστίχες και μια μεγάλη συλλογή από επώνυμα ελληνικά αποστάγματα συγκεντρωμένα για μια μέρα στο κέντρο της Αθήνας.