Αγάνι
Ο χώρος είναι φωτεινός με κλασικό χαρακτήρα, με μεγάλες τζαμαρίες που βλέπουν σε ένα αίθριο με αρκετό πράσινο, ενώ το ενδιαφέρον μενού του chef-patron Στάθη Κουτέρη έχει σαφές μεσογειακό στίγμα, διανθίζεται με αρκετές πινελιές από το διεθνή χώρο και δίνει έμφαση στα θαλασσινά.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€35 - €45
Πληροφορίες:
Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.
Σχετικά άρθρα
Ωμό: οι διαφορετικές όψεις μιας τάσης που (δεν) ψήνεται
Η επέκταση των ταρτάρ, των καρπάτσιο, των σεβίτσε και των παραλλαγών τους, που πλέον σε αρκετές περιπτώσεις τα βρίσκεις όχι μόνο στα εστιατόρια αλλά και στις ταβέρνες, δείχνει ότι εξοικειωνόμαστε όλο και περισσότερο με την ιδέα του κρέατος ή του ψαριού χωρίς το άγγιγμα της φωτιάς.
ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΤΖΕΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΟΥ6 στέκια για σαρακοστιανά τσιμπολογήματα
Κλασικά σαρακοστιανά εδέσματα αλλά και πιάτα με παραδοσιακή βάση και μικρά μοντέρνα twists βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο προσκήνιο.
Αγάνι
Πιάτα που ξεπερνούν τα όρια της μεσογειακής κουζίνας, με τη σφραγίδα του ανήσυχου σεφ Στάθη Κουτέρη, ο οποίος μετέφερε πλέον το εστιατόριό του στο Μαρούσι.