Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Οι σεφ που τολμούν να αποκωδικοποιήσουν τη μαγειρική γλώσσα του βουνού

Τι γεύση έχει το βουνό; Από το Νότιο Τιρόλο και το Μπέργκαμο έως τα ινδικά Ιμαλάια και τη Νέα Ζηλανδία, τολμηροί σεφ με οικολογικές ανησυχίες ελίσσονται σε αχαρτογράφητες ανηφορικές διαδρομές, αποκωδικοποιώντας την ιδιωματική ορεινή μαγειρική διάλεκτο.

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει τι εστί "cena spettacolo" στο "Dal Professore Gastro Bar"

Από τον "προφέσορα" της ιταλικής κουζίνας Νίκο Δημητροκάλη και την ομάδα του ολόφρεσκου γαστρομπάρ στην Πραξιτέλους.

Περισσότερα

TROFELIA: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι

Η τέχνη του να διαλέγεις ό,τι ποιοτικότερο βρισκόταν ανέκαθεν στο DNA της TROFELIA.

Περισσότερα

S.Pellegrino Young Chef Academy 2024: To "φυτώριο" των σεφ του μέλλοντος

Ο περιφερειακός τελικός (Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Μεσογείου) του παγκόσμιου διαγωνισμού S.Pellegrino Young Chef Academy, πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε για την ανάδειξη φερέλπιδων σεφ -έως 30 ετών- του διεθνούς γαστρονομικού τερέν, πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα και ολοκληρώθηκε με επιτυχία για μια ακόμα χρονιά.

Περισσότερα

Night out με τη Ναταλία Δραγούμη στο πειραιώτικο "Yaboo"

Το νεοαφιχθέν ολοήμερο πόστο της Ακτής Κονδύλη έγινε γρήγορα σημείο συνάντησης και για πολύ καλούς λόγους αφού εδώ η παράδοση και ο μοντερνισμός δίνουν νόστιμα ραντεβού.

Περισσότερα

Στο Ramon Brunch Project δεν πας μόνο για το εξαιρετικό του brunch

Τώρα που ο al fresco χώρος του ζεσταίνεται με τις σόμπες και φωτίζεται ακόμη περισσότερο χάρη στην festive διακόσμηση το "Ramon Brunch Project " μπαίνει στην χριστουγεννιάτικη του εκδοχή.

Περισσότερα

Στο Ramon Brunch Project δεν πας μόνο για το εξαιρετικό του brunch

Τώρα που ο al fresco χώρος του ζεσταίνεται με τις σόμπες και φωτίζεται ακόμη περισσότερο χάρη στην festive διακόσμηση το "Ramon Brunch Project " μπαίνει στην χριστουγεννιάτικη του εκδοχή.

Στο "Ελίν Γεύσεις" στον Υμηττό δοκιμάζουμε προσεγμένους μεζέδες και μαγειρευτά με τη ζεστασιά της γειτονιάς

Μεζέδες, εκλεκτά μαγειρευτά, καλοφτιαγμένα πιάτα της ώρας, ζωηρή ατμόσφαιρα σε αυτό το παρεΐστικο στέκι στον Υμηττό.

Ο Κωνσταντίνος Ζουγανέλης παραμένει ανατρεπτικά δημιουργικός

Μία κουβέντα με έναν από τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης, με αφορμή το Sister, το πιο πρόσφατο 'παιδί' του.

Πρώτη γεύση από το Atelier Papaioannou

Ο Γιώργος Παπαϊωάννου πιάνει αθηναϊκό κέντρο και παρουσιάζει μιαν άλλη πτυχή της ψαροφαγικής του κοσμοθεωρίας.

Τρούφα και χαβιάρι, η αφρόκρεμα της γης και της θάλασσας στα χέρια των σεφ

Δυο υλικά-ορισμοί του σπάνιου και πολύτιμου, η τρούφα και το χαβιάρι, αποδεικνύονται δυνατοί παίκτες στα χέρια ελλήνων σεφ, δείγμα ότι ένα touch πολυτέλειας στο πιάτο δεν έπαψε να συγκινεί, ακόμα και σε εποχές ισχνών αγελάδων.

Michelin 2024: ναι μεν, αλλά

Το περσινό κλίμα γενικευμένης ευφορίας έδωσε φέτος τη θέση του σε μια συγκρατημένη αισιοδοξία, με ένα μόνο καινούργιο αστέρι και ορισμένες ενδιαφέρουσες προσθήκες στις υπόλοιπες κατηγορίες του Κόκκινου Οδηγού.

Τα νέα της Θεσσαλονίκης: Οι must διευθύνσεις για ιδανικό city break

Έτοιμη να βάλει σε νέα τροχιά την ταυτότητά της ως σύγχρονος μητροπολιτικός προορισμός τεσσάρων εποχών, η πόλη με την κινηματογραφικότερη προμενάδα των Βαλκανίων γαρνίρει τις κλασικές της αξίες με συναρπαστικές αφίξεις, έτοιμη να γίνει το city break-φετίχ μας για άλλον ένα χειμώνα.

Τι μας αφήνει το σύμπαν της γεύσης και του ποτού από το 2024

Μπαρ, φαγητά, τάσεις, εστιατόρια, βραβεύσεις, ποτά, πρόσωπα, απώλειες και οτιδήποτε άλλο θα θυμόμαστε από τη χρονιά που μας αφήνει.

Γιορτές με μοντέρνα καρπαθιώτικη αύρα στον "Κρίθαμο"

Τα αφοπλιστικά νόστιμα πιάτα με τις στιβαρές παραδοσιακές βάσεις και τον σύγχρονο αέρα και η αλέγκρα του ατμόσφαιρα είναι σοβαροί λόγοι για να κλείσεις τραπέζι τις γιορτές στο ξεχωριστό στέκι όπου η πληθωρική φιλοσοφία της αμερικανικής εστίασης συναντά την καρπαθιώτικη γευστική απλότητα.

Ένα από τα πιο εμβληματικά wine bars του κόσμου έρχεται στην Αθήνα για τα δεύτερα γενέθλια του Pharaoh

Το περίφημο οινικό σποτ της Βαρκελώνης, Bar Brutal, πιάνει Εξάρχεια στις 28 Δεκεμβρίου.

Το νέο εστιατόριο της Αίγλης σερβίρει γεύση μοντέρνας αστικής Αθήνας

Συστήνεται ως αθηναϊκή brasserie με all day πρόσημο και πολυσυλλεκτική γαστρονομική ταυτότητα, αυτό που κρύβει στην καρδιά της, όμως, η νέα Αίγλη, είναι η βαθιά επιθυμία της να γίνει ξανά "η Αίγλη μας", το στέκι μας, το νέο μας σαλόνι. Και τα πιάτα των Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου εξυπηρετούν ακριβώς αυτό.

Στην Trattoria Marika και τις γιορτές

Με festive διάθεση και νέα πιάτα υποδέχεται το κοινό το ιταλιάνικο χιτ του Χαλανδρίου.

Λαμπερές γιορτές στο "Bungalow 7" στα Αστέρια Γλυφάδας

Πιστό στην πορεία που έχει χαράξει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, το "Bangalow 7" φέρνει τη μαγεία των ημερών στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Ρεβεγιόν με εκλεκτές γεύσεις από την Aria

Τα Χριστούγεννα γίνονται ακόμη πιο απολαυστικά με τις νέες γευστικές προτάσεις της Aria.

Sense: Η μαγεία των γιορτών με θέα την Ακρόπολη

Το εστιατόριο στην κορυφή του ξενοδοχείου "Athens Was", την περίοδο των γιορτών ετοιμάζει γαστρονομικές εκπλήξεις με την εγγύηση της υπογραφής του ευρηματικού ανανεωτή της ελληνικής κουζίνας, Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

"Colonial": Γιορτινά και cosy στα νότια

Δύο εκλεκτά μενού για την περίοδο των γιορτών μάς περιμένουν στο γλυφαδιώτικο στέκι.