Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Τι γεύση έχει το βουνό; Από το Νότιο Τιρόλο και το Μπέργκαμο έως τα ινδικά Ιμαλάια και τη Νέα Ζηλανδία, τολμηροί σεφ με οικολογικές ανησυχίες ελίσσονται σε αχαρτογράφητες ανηφορικές διαδρομές, αποκωδικοποιώντας την ιδιωματική ορεινή μαγειρική διάλεκτο.
Τώρα που ο al fresco χώρος του ζεσταίνεται με τις σόμπες και φωτίζεται ακόμη περισσότερο χάρη στην festive διακόσμηση το "Ramon Brunch Project " μπαίνει στην χριστουγεννιάτικη του εκδοχή.
Μεζέδες, εκλεκτά μαγειρευτά, καλοφτιαγμένα πιάτα της ώρας, ζωηρή ατμόσφαιρα σε αυτό το παρεΐστικο στέκι στον Υμηττό.
Μία κουβέντα με έναν από τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης, με αφορμή το Sister, το πιο πρόσφατο 'παιδί' του.
Ο Γιώργος Παπαϊωάννου πιάνει αθηναϊκό κέντρο και παρουσιάζει μιαν άλλη πτυχή της ψαροφαγικής του κοσμοθεωρίας.
Δυο υλικά-ορισμοί του σπάνιου και πολύτιμου, η τρούφα και το χαβιάρι, αποδεικνύονται δυνατοί παίκτες στα χέρια ελλήνων σεφ, δείγμα ότι ένα touch πολυτέλειας στο πιάτο δεν έπαψε να συγκινεί, ακόμα και σε εποχές ισχνών αγελάδων.
Το περσινό κλίμα γενικευμένης ευφορίας έδωσε φέτος τη θέση του σε μια συγκρατημένη αισιοδοξία, με ένα μόνο καινούργιο αστέρι και ορισμένες ενδιαφέρουσες προσθήκες στις υπόλοιπες κατηγορίες του Κόκκινου Οδηγού.
Έτοιμη να βάλει σε νέα τροχιά την ταυτότητά της ως σύγχρονος μητροπολιτικός προορισμός τεσσάρων εποχών, η πόλη με την κινηματογραφικότερη προμενάδα των Βαλκανίων γαρνίρει τις κλασικές της αξίες με συναρπαστικές αφίξεις, έτοιμη να γίνει το city break-φετίχ μας για άλλον ένα χειμώνα.
Μπαρ, φαγητά, τάσεις, εστιατόρια, βραβεύσεις, ποτά, πρόσωπα, απώλειες και οτιδήποτε άλλο θα θυμόμαστε από τη χρονιά που μας αφήνει.
Τα αφοπλιστικά νόστιμα πιάτα με τις στιβαρές παραδοσιακές βάσεις και τον σύγχρονο αέρα και η αλέγκρα του ατμόσφαιρα είναι σοβαροί λόγοι για να κλείσεις τραπέζι τις γιορτές στο ξεχωριστό στέκι όπου η πληθωρική φιλοσοφία της αμερικανικής εστίασης συναντά την καρπαθιώτικη γευστική απλότητα.
Το περίφημο οινικό σποτ της Βαρκελώνης, Bar Brutal, πιάνει Εξάρχεια στις 28 Δεκεμβρίου.
Συστήνεται ως αθηναϊκή brasserie με all day πρόσημο και πολυσυλλεκτική γαστρονομική ταυτότητα, αυτό που κρύβει στην καρδιά της, όμως, η νέα Αίγλη, είναι η βαθιά επιθυμία της να γίνει ξανά "η Αίγλη μας", το στέκι μας, το νέο μας σαλόνι. Και τα πιάτα των Δήμου Μπαλόπουλου και Γιώργου Κηρύκου εξυπηρετούν ακριβώς αυτό.
Με festive διάθεση και νέα πιάτα υποδέχεται το κοινό το ιταλιάνικο χιτ του Χαλανδρίου.
Πιστό στην πορεία που έχει χαράξει από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, το "Bangalow 7" φέρνει τη μαγεία των ημερών στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Τα Χριστούγεννα γίνονται ακόμη πιο απολαυστικά με τις νέες γευστικές προτάσεις της Aria.
Το εστιατόριο στην κορυφή του ξενοδοχείου "Athens Was", την περίοδο των γιορτών ετοιμάζει γαστρονομικές εκπλήξεις με την εγγύηση της υπογραφής του ευρηματικού ανανεωτή της ελληνικής κουζίνας, Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.
Δύο εκλεκτά μενού για την περίοδο των γιορτών μάς περιμένουν στο γλυφαδιώτικο στέκι.