Ο Κώστας Δήμας μετέτρεψε το 1982 το πατρικό του σπίτι με τους στάβλους στη Δάφνη σε ταβέρνα, η οποία με τα χρόνια απέκτησε φανατικούς οπαδούς....
Διάσημα παϊδάκια (και αρνί και κοτόπουλο), μπιφτέκια, μπριζόλες και άλλα must της κρεατοφαγίας αλλά ελληνικά.
Ένας χημικός κι ένας μαθηματικός συνθέτουν τις γνώσεις τους όχι μόνο για το όνομα, αλλά και για την κρεατοφαγική εμπειρία αυτού του spot, που φέρνει...
Κοντοσούβλι, μπριζολάκια και άλλα φίνα κοψίδια στη λαδόκολλα, σε ένα χώρο με ιστορία.
Πολύ απλός χώρος κλασικής ταβέρνας στην πλατεία του χωριού, με δροσερή αυλή έξω, ζωγραφιές από το αναγνωστικό «Τα καλά παιδιά» στη σάλα με τα μωσαϊκά,...
Από τις πλέον κλασικές χασαποταβέρνες της περιοχής. Αρνί και γουρουνόπουλο, κοκορέτσι κι εξοχικό, γαρδουμπάκια στη γάστρα και λαϊκό προσκύνημα τις...
Το νούμερο ΙΙ έχει το ίδιο ύφος με την πρώτη ξακουστή ταβέρνα που έφτιαξε ο Παναγιώτης Καλομηνίδης στον Άγιο Μερκούριο, βρίσκεται από το 2009 στη...
Πρόσφατα ανανεωμένη, με μοντέρνες πινελιές στη ζεστή σάλα και στον εξωτερικό χώρο, η οικογενειακή ταβέρνα γράφει τη δική της ιστορία από το 1970....
Αποκλειστικά grill με καλό κρέας και ψήστη ικανό να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του πελάτη.
Μαζεύουν κόσμο από όλη την Αθήνα για την πιατέλα-σήμα κατατεθέν και τις σούπερ τηγανητές πατάτες.
Δεν είναι ένα. Είναι δύο, αμφότερα στον πεζόδρομο που συνδέει Θησείο και Πετράλωνα, παράλληλα με τις γραμμές του Ηλεκτρικού. Ο Ηλίας Κολόβης άνοιξε το...
Δεν είναι ένα. Είναι δύο, αμφότερα στον πεζόδρομο που συνδέει Θησείο και Πετράλωνα, παράλληλα με τις γραμμές του Ηλεκτρικού. Ο Ηλίας Κολόβης άνοιξε το...
Ανανεωμένη και πολύ προσεγμένη σάλα, εξαιρετικές πίτες και πολύ καλά κρέατα.
Κρεοπωλείο και οικογενειακή ταβέρνα με μακρά ιστορία (από το 1930) απόλυτης κι ευτυχούς συνύπαρξης. Το πραγματικά τεράστιο μπιφτέκι του, με κιμά που...
Μια ταβέρνα στα Καλύβια που κοντεύει να κλείσει έναν αιώνα ζωής (η ιστορία της ξεκίνησε το μακρινό 1920) συνεχίζει την παράδοση της σούβλας και της...
Έτσι το βάφτισαν το ’91 που το άνοιξαν ο Ανδρέας Κόλλιας και ο Κώστας Καρακασίλης, από τον τριγωνικό κόμβο που υπήρχε παλιότερα μπροστά στο μαγαζί. Ο...
Ξεκίνησε σαν «Βλαχοπούλα» τη δεκαετία του ’60 από τον κτηνοτρόφο Αθανάσιο Ράπτη και μετονομάστηκε σε «Χριστόφορος» όταν ανέλαβε τα ηνία ο γιος του....
Από τις παλιές και καλές ταβέρνες, με καλοφτιαγμένο φαγητό και εξαιρετικές σταβλίσιες.
Μια ψαγμένη ταβέρνα-ψητοπωλείο σε μια λυόμενη ιδιοκατασκευή στο πουθενά, κρυμμένο μυστικό ποιοτικής κρεατοφαγίας και ιδιαίτερης, χαλαρής ατμόσφαιρας....
Καλαμάκια, μπιφτέκια, μπριζολάκια, λουκάνικα, κεμπάπ και αρνίσια παϊδάκια σε ένα απλό, σύγχρονο, φωτεινό στέκι κρεατοφαγίας, για καθημερινού τύπου low...
Ο κυρ-Nίκος έμαθε τα μυστικά της σχάρας στην Αργεντινή και οι γιοι του συνεχίζουν την τέχνη του.
Απλός, κλασικός χώρος, όπου ζυμώνουν και ψήνουν. Έχει μόνο πίτες ανοιγμένες στο χέρι και μπριζολάκια. Έχει και πολλούς πιστούς.
Παράδοση στο γουρουνόπουλο, δυνατό κοκορέτσι και παϊδάκια.
Ο κ. «Ψάριστον» Βασίλης Ακρίβος σε αυτό το μαγαζί σε στιλ χασαποταβέρνας πιάνει το κρέας… απ’ τα κέρατα. Έχει νοσταλγική σάλα, μια αυλή με μουριές,...
Στο φωτογραφικό hall of fame του πανέξυπνου επιχειρηματία έχουν θέση όλοι. Λογική τουριστικής ατραξιόν, αποδεκτή κουζίνα.
Ιστορική ταβέρνα της περιοχής που λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1950. Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με πολλά μαγειρευτά και κρεατικά στη σχάρα, με...