Το πρώτο μαρουσιώτικο κουτούκι λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1948. Μεζέδες αλλά και εκσυγχρονισμένες ελληνικές παραδοσιακές συνταγές. Σάλα με ρουστίκ...
Αυθεντικά old school ταβέρνα με έμφαση στο κρέας. Καλύπτει όλη τη σχετική γκάμα, με το κάρβουνο και τη σχάρα να έχουν το γενικό πρόσταγμα. Στα...
Περιβάλλον μοντέρνας ταβέρνας, με αναφορές στην Κρήτη. Χαρακτηριστική κουζίνα του νησιού.
Φρέσκο ελληνικό ψάρι, θαλασσινά και τσιπουρομεζέδες σε ζεστή ατμόσφαιρα για παρεΐστικες ή οικογενειακές εξόδους.