Πολλές γευστικές επιλογές και γλέντι αλά ελληνικά με θέα θάλασσα. Κάθε Παρ., Σάβ. live με τον Λούκα Γιώρκα και την Τζωρτζίνα Νικάκη.
Μια cult ταβέρνα που μετράει μισό αιώνα λειτουργίας στην άκρη της Λούτσας, σε σκηνικό παρά θιν' αλλός, που θυμίζει παλιά ελληνική ταινιά. Βαμμένα με...
Ένα μαγαζί-πειρασμός, κόντρα στην... πιάτσα της χοληστερίνης, που συνεχίζει την ποιοτική θαλασσινή του πρόταση. [P]
Χαλαρή ψαροφαγία με παρεΐστικο πρόσωπο στο ευρύχωρο ψαροστέκι της Βουλιαγμένης με τη μοναδική θέα. Η ψαριέρα στην είσοδο φιλοξενεί τη φρέσκια «σοδειά»...
Η σάλα έχει μοντέρνο αέρα και οι μεγάλες βεράντες προσφέρουν θέα στην απέναντι κατάφυτη πλαγιά. Εδώ και 30 χρόνια η γνωστή ψαροταβέρνα στη Λεωφ....
Παστά, μαρινάτα, τηγανητά ψαράκια και θαλασσινά σε ένα λιτό μεζεδοπωλείο με την υπογραφή του Γιώργου Παπαϊωάννου που όλο και επεκτείνεται.
Ύστερα από 15 χρόνια στον Κορυδαλλό, το κρητικό εστιατόριο έχει μεταφέρει πλέον την έδρα του στη Γλυφάδα, σε μια μεγάλη ψηλοτάβανη σάλα με ρουστίκ...
Σε αυτήν την off-Broadway, απλή σε ύφος ψαροταβέρνα, που κρύβεται σε ένα ήσυχο στενάκι στην Ηλιούπολη, ο Σχοινουσιώτης κ. Αντώνης Κωβαίος παραλαμβάνει...
Η ζεστής αισθητικής και ατμόσφαιρας ταβέρνα του βραβευμένου σεφ Σήφη Μανουσέλη μοιράζεται ανάμεσα σε ένα περιποιημένο ρουστίκ εσωτερικό, ακριβώς...
Δεκαετίες ιστορίας με φρέσκο ψάρι, με την κυρα - Ζωή πάντα στην κουζίνα να φτιάχνει από ψαρόσουπα και τηγανητά θαλασσινά μέχρι τη δική της παέγια.
Έχτισε την ψαροκατάσταση στην Καισαριανή. Απλό περιβάλλον, καλή σχάρα και τηγάνι.
Παρότι το χαμηλό κτίσμα που τη στεγάζει έχει περικυκλωθεί πια από πολυκατοικίες, διατηρεί ατόφια τη γλυκιά οικειότητα της γειτονιάς τόσο στην αυλή της...
Η ιστορική από το 1951, ψαροταβέρνα συνεχίζει πολύ νόστιμα την κλασσική ψαροφαγία ανανεώνοντάς την με μοντέρνες σπεσιαλιτέ.
Η παράδοση του φρέσκου ψαριού περνάει από γενιά σε γενιά σε αυτήν την κλασική σε γεύσεις και ύφος οικογενειακή ταβέρνα με την άπλετη θέα στον...
Ακόμη ένα «Μπαρμπουνάκι» με τη σφραγίδα του Γιώργου Παπαϊωάννου, στο signature ύφος που έχουν και τα υπόλοιπα ψαρο-αδερφάκια του.
Η «Psaropoula» της Καλλιθέας συνεχίζει την πορεία της στον χώρο του παλιού «42», που ανακαινίστηκε εκ βάθρων και απέκτησε μοντέρνο κυκλαδίτικο ύφος. Ο...
Στην άκρη της πόλης πάνω στη θάλασσα, πόστο για να ρεμβάσεις και να γευτείς θαλασσινές νοστιμιές. Κάθε Παρ. ρεμπέτικες βραδιές με τον Γιώργο Λεμπέση...
Καλό ψάρι, κλασικά και ψαγμένα ορεκτικά και μια μεγάλη συλλογή από ούζα και τσίπουρα για τους μερακλήδες του είδους, σε μια ταβέρνα που υπηρετεί τα...
Ένα περιποιημένο ουζερί-ψαροταβέρνα, ντυμένο στα μπλε και στα λευκά από τον Γιάννη Ντόφη και τον Θανάση Σίδερη που είχε παλιότερα τον δημοφιλέστατο...
Παστά, μαρινάτα, τηγανητά ψαράκια και θαλασσινά σε ένα λιτό μεζεδοπωλείο με την υπογραφή του Γιώργου Παπαϊωάννου που όλο και επεκτείνεται.
Ο Ηλίας Μπαλάσκας ξετυλίγει ένα ενδιαφέρον σενάριο προσεγμένης ψαροφαγίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιοτική πρώτη ύλη. Λίγα τραπέζια και μπαρ με θέα...
Η κουζίνα είναι απλή και καλοφτιαγμένη, έχοντας στο επίκεντρο το φρέσκο ψάρι και τις μακαρονάδες με θαλασσινά. Τα καλοκαίρια βγάζουν τραπέζια σε...
Ο κ. «Ψάριστον» Βασίλης Ακρίβος σε αυτό το μαγαζί σε στιλ χασαποταβέρνας πιάνει το κρέας… απ’ τα κέρατα. Έχει νοσταλγική σάλα, μια αυλή με μουριές,...
Με ιστορία που κρατάει από το 1950, η δημοφιλής θαλασσινή ταβέρνα συνεχίζει με τον ίδιο, σταθερό βηματισμό στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας...
Παστά, μαρινάτα, τηγανητά ψαράκια και θαλασσινά σε ένα λιτό μεζεδοπωλείο με την υπογραφή του Γιώργου Παπαϊωάννου που όλο και επεκτείνεται.
Η εμβληματική ταβέρνα κου Κλέαρχου, με τριαντάχρονη παράδοση στην καλή ψαροκατάσταση. Πολλά ορεκτικά.
Παστά, μαρινάτα, τηγανητά ψαράκια και θαλασσινά σε ένα λιτό μεζεδοπωλείο με την υπογραφή του Γιώργου Παπαϊωάννου που όλο και επεκτείνεται.
Αεράτη, καλαίσθητη ταβέρνα με ζεστή ατμόσφαιρα και φαγητό με καρπαθιώτικες πινελιές – από εκεί η καταγωγή του.
Στο sui generis στέκι του Φώτη Φωτεινόγλου, οι προμήθειες που γίνονται κάθε πρωί καθορίζουν το μενού, το οποίο βασίζεται αποκλειστικά σε μεζέδες και...
Ένας απλός απόκεντρος χώρος με θαλασσινά, όπως καλαμάρια και γαρίδες, ψιλό ψαράκι, κουτσομουρίτσες και ουρές πεσκανδρίτσας στο τηγάνι, αλοιφές, χόρτα...