Το δημοφιλές χορτοφαγικό εστιατόριο «Mama Tierra» απέκτησε street αδερφάκι στην περιοχή της Ακρόπολης. Εδώ εστιάζει στο vegan street food, με...
Δημοφιλές στέκι κινέζικου street food όπου βασιλεύουν τα γουόκ. H διαδικασία έχει ως εξής: πρώτα διαλέγεις τη βάση (noodles ή ρύζι), στη συνέχεια τα...
Πόστο λιβανέζικης κουζίνας στη Δημητρίου Γούναρη που αγαπά πιάτα street food προφίλ και σερβίρει σπεσιαλιτέ γνώριμες και αγαπημένες. Όλα μπορείτε να...
Το brand που κατάφερε να κλείσει την comfort στρογγυλάδα μιας καλοφτιαγμένης μακαρονάδας, με φρέσκα υλικά και στακάτο al dente σ’ ένα κουτί, κατακτά...
Δημοφιλές στέκι κινέζικου street food όπου βασιλεύουν τα γουόκ. H διαδικασία έχει ως εξής: πρώτα διαλέγεις τη βάση (noodles ή ρύζι), στη συνέχεια τα...
Στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, εντός στοάς, με τραπέζια και στις δύο πλευρές της και μια ωραία γωνιά με κρεμασμένη από την οροφή ξύλινη κούνια. Μεγάλη...
Ένα από τα ποιοτικότερα ψωμιά της Αθήνας ξεφουρνίζεται καθημερινά στα Εξάρχεια. Πεντανόστιμα και πληθωρικά σάντουιτς για on the spot ή to go...
Παίζει με το όνομα των Talking Heads, πάνω από την κουζίνα γράφει με κόκκινο νέον «Burning down the house», αλλά αντί για τον David Byrne, σε αυτό το...
Χειροποίητο σουβλάκι στο Ίλιον και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερο μέρος που ακολουθεί αισθητικά την ονομασία του καταστήματος. Το εθνικό έδεσμα του δρόμου...
Η street food εκδοχή του εστιατορίου που άνοιξε στο Λαύριο προσφέρει πληθωρικά burgers, hot dog, σάντουιτς και vegan επιλογές.
Γεμάτα σνακ με πρωταγωνιστή το αβγό και έμπνευση ένα κορεάτικο concept, προσαρμοσμένο όμως στις ελληνικές γεύσεις. Σάντουιτς με χειροποίητα μπριός,...
O Άρης Δούκας του «Noel» πιάνει πάγκο στη Βαρβάκειο τυλίγοντας εκλεκτό σουβλάκι και χειροποίητο σουτζουκάκι σε αφράτη πίτα με ολόφρεσκες «αλοιφές»,...
Αυθεντικές γεύσεις της νότιας Αμερικής, σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα streetfood της Αθήνας. Από acaraje, coxinhas και kibbeh μέχρι arepas, fajitas και...
Η αγάπη του Άρη και του Γιώργου για τα φαλάφελ στεγάζεται σε ένα μαγαζάκι τσέπης που ενίοτε... προκαλεί ουρές στην Αιόλου. Σερβίρονται σε δύο μεγέθη,...
Ένας πάγκος, ένα ωραίο λαχματζούν –του χεριού-, ένα επίσης ωραίο πεϊνιρλί στο χαρτί και μια οικογενειακή ιστορία, όλα κρύβονται σε ένα στενάκι κάθετο...
Ο σπουδαίος pizzaiolo (και συνιδιοκτήτης) του «Napul’e» της Βάρης, Francesco Granata, υπογράφει ένα ολοκαίνουριο street food στέκι στη γειτονιά της...
Aπό τον custom-made ξυλόφουρνο βγαίνουν πίτσες με λεπτή ναπολιτάνικη ζύμη (ωριμάζει για 48 ώρες), που συνοδεύονται από σαλάτες, μπίρες και κρασιά....
Ένα Mini Cooper που έγινε καντίνα παρκάρει στο κέντρο της Αθήνας και σερβίρει λουξ «βρόμικο» και χοτ ντογκ, σε διάφορες εκδοχές.
Όλα στα κάρβουνα -κυριολεκτικά- στο νέο street food παιδί του πολυβραβευμένου σεφ Χριστόφορου Πέσκια. Γύρος που ψήνεται στα κάρβουνα σε ειδική custom...
Ένα γρήγορο φαλαφελο-στέκι στο ισόγειο ενός κτιρίου του Τσίλλερ με πάγκο μέσα και μερικά τραπέζια έξω, στον πεζόδρομο της Ρόμβης. Εκτός από...
Τρεις εκδοχές dim sum (dumplings ατμού) κι ένα bao bun, του οποίου η γέμιση αλλάζει κάθε εβδομάδα, στο λιλιπούτειο ασιατικό streetfood στέκι του...
Δημοφιλές στέκι κινέζικου street food όπου βασιλεύουν τα γουόκ. H διαδικασία έχει ως εξής: πρώτα διαλέγεις τη βάση (noodles ή ρύζι), στη συνέχεια τα...
Το εστιατόριο του Αντώνη Δρακουλαράκου κάνει γευστικό focus στα sushi bowls. Chirashi-don σε διάφορες παραλλαγές και παγωτό μηχανής βανίλια-τσάι...
Το τρίτο «Talking Breads» πιάνει πόστο στην καρδιά της Αθήνας και την οδό Απόλλωνος. Φέρνει τη δική του street food πρόταση με διαχρονικά σουξέ του...
Ένα ολόφρεσκο project αστικής κουλτούρας με αύρα θερινού σινεμά. Καντίνες χρωματιστά container, «4Hands»burger από τους σεφ του «Delta», ωραία ψαγμένη...
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ-πατρόν του «CTC» Αλέξανδρος Τσιοτίνης παρουσιάζει ένα πρωτοποριακό street food εστιατόριο στον...
Τα αδέρφια Ντούριου ζυμώνουν, κόβουν και φουσκώνουν καθημερινά κι απ’ το μηδέν τη ζύμη για τα bao buns τους και τα γεμίζουν με συνταγές βγαλμένες απ’...
Το brand που κατάφερε να κλείσει την comfort στρογγυλάδα μιας καλοφτιαγμένης μακαρονάδας, με φρέσκα υλικά και στακάτο al dente σ’ ένα κουτί, κατακτά...
Ο βραβευμένος σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου υπογράφει ποιοτικό street food με «πατητό» burger από ελληνικές αγελάδες σε πατατόψωμο ημέρας και βιολογικά...
Mικρό, στιλάτο tortilla bar. Wraps με πολλές και διαφορετικές, πρωτότυπες γεμίσεις και κοκτέιλ με βάση την τεκίλα, τα οποία μπορείς, όπως και το...