Λιτός, απέριττος χώρος, με τους πάγκους εργασίας κατά μήκος, την ανοιχτή κουζίνα με τις φωτιές και μια αέναη κίνηση να τον ντύνουν με ζωντάνια και...
Πειραγμένα ελληνικά κλασικά και προσεγμένες πρώτες ύλες σερβίρει στο πρώτο εστιατόριο όπου συμμετέχει όχι μόνο ως σεφ, αλλά και ως συνιδιοκτήτης ο...
Μπιστρό που δένει την παρισινή αύρα με τις χιώτικες καταβολές του σεφ και ιδιοκτήτη Παντελή Μηνιώτη σε έναν πολύ ιδιαίτερο συνδυασμό. Ενδιαφέρουσα...
Απλό , φιλικό εστιατόριο σύγχρονης αντιληψης, με ανοιχτή κουζίνα μέσα στη μικρή του σάλα, πατάρι για πριβέ δείπνο, και τραπεζάκια έξω στον καλά...
Ο Γιάννης Σαπουντζής δημιούργησε τη χειμερινή εκδοχή του εστιατορίου της Αντιπάρου στην Αθήνα, με mix & match έπιπλα σε ξύλο και μέταλλο, ανάλογης...