Το τρίτο κατάστημα του ιταλικού εστιατορίου, μετά το ιστορικό πόστο στο Χαλάνδρι και το δεύτερο στο Παλαιό Φάληρο, στην καρδιά του Μικρολίμανου,...
Πολύχρωμη σκηνογραφία και πληθώρα σε μεζεδάκια, πλάι στη θάλασσα.
Είναι κλασική περίπτωση. Το ψαρο-στόρι, που σ' αυτό το εστιατόριο του Μικρολίμανου γράφεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, ξεπερνάει τα ογδόντα χρόνια....
Πάνω στη θάλασσα, με ιστορία σχεδόν σαράντα χρόνων και κουζίνα που δίνει έμφαση στο ψάρι, χωρίς να λείπουν τα ζυμαρικά, οι μεζέδες και τα φιλέτα.
Είτε στη σάλα με τους Αμερικανούς ναύτες των ’40s, το περίφημο υπερωκεάνιο «Normandie» και κάθε λογής επιτοίχια ναυτικά σύμβολα, είτε πιάνοντας πόστο...
Ναυαρχίδα της αυτοκρατορίας του Γιώργου Παπαϊωάννου, διάσημου για την ικανότητά του να συλλέγει μόνο κορυφαίας ποιότητας θαλασσινούς θησαυρούς στις...
Πολύστροφη και value for money ψαροφαγία με τη σφραγίδα του χρυσοσκουφάτου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή και του στενού του συνεργάτη Πέτρου Φωτείνη, οι...
Από τα βόρεια στα νότια: το μεζεδοπωλείο που γνωρίσαμε στην Κηφισιά, πήρε τις θαλασσινές και στεριανές του γεύσεις και μετακόμισε στον Πειραιά.
Σημείο-σταθμός της γαστρονομικής κληρονομιάς της Ελλάδας, το θρυλικό πια εστιατόριο συνεχίζει να γράφει ιστορία στις θάλασσες της γεύσης, με...