Απλή, προσεγμένη ταβέρνα με πέτρα και ξύλο στη σάλα, που βγάζει τραπέζια σε μια πλακόστρωτη αυλή, η οποία βλέπει στη θάλασσα. Κατάλογος στη λογική τού...
Παραδοσιακή ταβέρνα από το 1967. Ψητά της ώρας, ορεκτικά και σούπερ παϊδάκια.
Κλασική ταβέρνα με σπιτικές γεύσεις για όλα τα γούστα. Θα βρείτε κυρίως κρέας, χωρίς όμως να λείπει το ψάρι. Το μεσημέρι και μαγειρευτά.
Έχει πιστούς φίλους η ταβέρνα του Χάρη Τζίτζη, που ψάχνει αρκετά τα υλικά του –φρέσκα, εποχικά, της στεριάς ή της θάλασσας, αναδεικνύονται ωραία από...
Οικογενειακή ταβέρνα κρυμένη σε ένα στενάκι της Καισαριανής. Ελληνικές και μικραιατικές γεύσεις με σήμα κατατεθέν τα φρούτα του δάσους (παϊδάκια).
Το «Tavernier» τρέχει από τρεις γενιές της οικογένειας Κωνσταντόπουλου. Σε ένα οικείο περιβάλλον, που το συνθέτουν η περιποιημένη σάλα και η...
Κλασική ταβέρνα με ιστορία 30 χρόνων, γραμμένη με μαγειρευτά και πιάτα της ώρας. Στέκι πολιτικών και όχι μόνο. Κήπος.
Από τις παλιές και καλές ταβέρνες, με καλοφτιαγμένο φαγητό και εξαιρετικές σταβλίσιες.
Κλασική ταβέρνα με ποικιλία μεζέδων και μαγειρευτά.
Περιποιημένη ταβέρνα που σερβίρει οικείο, νόστιμο φαγητό, κρατώντας τις κλασικές σπεσιαλιτέ της -εκείνο το ροζμπίφ με το χοντρό μακαρόνι έχει γράψει...
Βαρέλια και ποπ. Εξαιρετικά μαγειρευτά με κρέας. Μοδάτη και κλασική πελατεία. Αυλή.
Μαεστρία και στο ψάρι, μολονότι έγινε διάσημος για τα μπιφτέκια του.
Αγυάλιστο αλλά ατμοσφαιρικό περιβάλλον ταβέρνας σε στιλ «πάμε σαν άλλοτε» και ανάλογα μεγάλη ιστορία που μετράει πολλές δεκαετίες. Παλιοί και νέοι...
Οικογενειακή ταβέρνα με παραδοσιακή κουζίνα, πιάτα της ώρας και μαγειρευτά.
Το χάνι του άλλοτε, με ιστορία από το 1870, λειτουργεί ως ταβέρνα στα χέρια της ίδιας οικογένειας. Έμφαση στη σχάρα και κάποια μαγειρευτά.
Παραδοσιακή ταβέρνα με δυο δεκαετίες ιστορίας στη σκιά της Ακρόπολης, αποτελεί σημείο αναφοράς με τα φρέσκα υλικά και το αληθινό μεράκι να αποτελούν...
Παραδοσιακή οικογενειακή ταβέρνα από το 1975. Μεγάλη ποικιλία σε μεζέδες, μαγειρευτά και της ώρας. Μεγάλη αυλή για το καλοκαίρι.
Με σήμα το περίφημο μπιφτέκι, ταβέρνα-πρέσβης της κλασικής ελληνικής γεύσης.