Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια...
Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια...
Από τα πρώτα ιταλικά που ξεδίπλωσαν την ιστορία της φρέσκιας pasta στην Αθήνα προ 20ετίας, οι δυο τρατορίες των Αμπελοκήπων και του Π. Φαλήρου...
Ένα pizza bar-restaurant με κομψή κλασική διακόσμηση στη σάλα και τραπεζάκια έξω, στον υπαίθριο στεγασμένο χώρο. Καφές, φρέσκιοι χυμοί, panini και...
Πολυσύχναστο μαγαζί, με καλοβαλμένη πελατεία. Αυθεντικά, περισσότερο ή λιγότερο πετυχημένα πιάτα.
Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια...
Ένα ζεστό και φιλικό, όπως μαρτυρά και το όνομά του, ιταλικό στέκι στη Δροσιά. Η δράση ξεκινά από νωρίς με ποιοτικό καφέ και συνεχίζεται με μια ευρεία...
Σινεφίλ ντεκόρ, εγκάρδιες ιταλικές γεύσεις, πίτσα και δυνατότητα να φέρεις το δικό σου κρασί.
Ιδιόμορφη περίπτωση. Xώρος τύπου diner με κυρίαρχο υλικό το ξύλο, ατελείωτος κατάλογος, όπου βρίσκεις από spring rolls και club sandwich μέχρι...
Συμπαθέστατο στέκι με προφίλ κλασικής τρατορίας, σερβίρει σε μια στοά στην Ξενοφώντος φροντισμένες ρετσέτες της γείτονος σε χορταστικές μερίδες και με...
Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια...
Το μοντέρνο pasta bar της σεφ Άλεξ Βασιλάτου εστιάζει –προφανώς– στα φρέσκα ζυμαρικά σε σύντομα μενού όπου τον πρώτο ρόλο έχουν στακάτες μακαρονάδες...
Κομψό περιβάλλον σε κολωνακιώτικη πιάτσα με ιταλικές κλασικές σπεσιαλιτέ, φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, ριζότι και pinsa Romana. Αξιόλογη λίστα κρασιών...
Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια...
Aπό τον πεζόδρομο της Ηρώνδα, η τρατορία του Ονούφριου Ιωακειμίδη μετακόμισε στα σύνορα των Πετραλώνων με το Κουκάκι. Εξακολουθεί να πατά στην...
Ένα μικρό, μοντέρνο, cosy ιταλικό στη γειτονιά της Ακρόπολης έστησε με μεράκι ο Ιταλός Andrea Rizzo, ο οποίος μένει εδώ και είκοσι χρόνια στην Ελλάδα....
Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια...
Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια...
Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια...
Ο Μάρκο Τζεναμπόνι ανάβει ξανά τον ξυλόφουρνό του και σερβίρει τις λιτά απολαυστικές πίτσες του στο «Le Pizze di San Gennaro». Το εστιατόριο...
Σε αυλή με λιακάδα, αλλά και γουστόζικη εσωτερική σάλα, ο Μάρκο Τζεναμπόνι εμπλουτίζει την best-seller ναπολιτάνικη πίτσα του «Bella Napoli» με φρέσκα...
Γεύση από ναπολιτάνικη τρατορία, με πίτσα, φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά και secondi, όπως η tagliata di Manzo με Black Angus μοσχαρίσια φιλετάκια, αλλά...
Casual στέκι όπου η θέρμη της comfort πλευράς της γαστρονομικής παράδοσης της γείτονος σερβίρεται σε ατμόσφαιρα που συνδυάζει το στιλ μιας...
Ένας εστιατόριο με τέσσερις δεκαετίες και βάλε ιστορίας, ζεστή ατμόσφαιρα κι ένα πλούσιο μενού που συνδυάζει κλασικές και πιο σύγχρονες συνταγές με...
Tα τραπέζια της ζεστής τρατορίας γεμίζουν καθημερινά από φίλους της ιταλικής κουζίνας. Πολλές προτάσεις με κλασικό ιταλικό πρόσημο, θεματικές...
Υψώνει ιταλική σημαία στο Παλαιό Φάληρο κι έχει τη σφραγίδα της οικογένειας Βουλγαράκη («Ψαράδες», «Lazaro 1971», «Άδολο»). Στα ηνία της κουζίνας...
Πρωτοπόροι εκφραστές της φρέσκιας pasta στην Αθήνα, τα δυο αυθεντικά μακαρονάδικα σε Αμπελόκηπους και Π. Φάληρο σερβίρουν επί δύο δεκαετίες βέρα...
Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια...
Μια ιταλική πινελιά βάζει στην οδό Ζησιμοπούλου το εστιατόριο της οικογένειας Βουλγαράκη, όπου τις γεύσεις δημιουργούν ο Pino Saccheri και ο Ηλίας...
Ιταλικό μπιστρό επενδυμένο με ζεστό ξύλο και μάρμαρο, με μια χαρακτηριστική συστοιχία από ρετρό φωτιστικά πάνω από όμορφους πάγκους-βιτρίνες και μια...