Το bistrot-restaurant του Οδυσσέα Πολυμέρη υπηρετεί από το 1999 την κλασική γαλλική κουζίνα. Κομψή σάλα σε απαλούς τόνους του καφέ, αυλή για το...
Κλασικά γαλλικά πιάτα, αβρό σέρβις και ρετρό '60s αίσθηση σε ένα από τα παλιότερα εστιατόρια της Κηφισιάς (από το 1961). Ξεκίνησε τη διαδρομή του ως...
Λινά, κολλαριστά τραπεζομάντιλα, επάργυρα κηροπήγια, cloches και χαρακτηριστικός γαλλισμός στην κουζίνα: steak tartare, σαλιγκάρια Βουργουνδίας,...
Ένα διακριτικά πολυτελές εστιατόριο του Κολωνακίου, που έχει περάσει τα σαράντα χρόνια γευστικής ιστορίας και παραμένει ακλόνητο στη θέση του. Η...