Το bistrot-restaurant του Οδυσσέα Πολυμέρη υπηρετεί από το 1999 την κλασική γαλλική κουζίνα. Κομψή σάλα σε απαλούς τόνους του καφέ, αυλή για το...
Κλασικά γαλλικά πιάτα, αβρό σέρβις και ρετρό '60s αίσθηση σε ένα από τα παλιότερα εστιατόρια της Κηφισιάς (από το 1961). Ξεκίνησε τη διαδρομή του ως...
Λινά, κολλαριστά τραπεζομάντιλα, επάργυρα κηροπήγια, cloches και χαρακτηριστικός γαλλισμός στην κουζίνα: steak tartare, σαλιγκάρια Βουργουνδίας,...
Ένα διακριτικά πολυτελές εστιατόριο του Κολωνακίου, που έχει περάσει τα σαράντα χρόνια γευστικής ιστορίας και παραμένει ακλόνητο στη θέση του. Η...
All-day εστιατόριο στο σημείο της ιστορικής «Ράμπας», με γαλλικής κατεύθυνσης φυσιογνωμία και πιάτα υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Σταμούδη. Κομψός...
Ζεστός, κομψός χώρος στα πρότυπα γαλλικού bistrot με cosy πατάρι, όπου κυριαρχεί το ξύλο. Ο chef-patron Alain Parodi προτείνει πιάτα επιπέδου, με βάση...
Το κλασικό fine dining εστιατόριο, που έχει γράψει ιστορία στην αθηναϊκή εστίαση, απλώνει τη φίνα art de la table του στις ατμοσφαιρικές αίθουσες με...
Ο χώρος του θρυλικού «Chez Lucien» αναβιώνει ως ένα σύγχρονης λογικής μπιστρό με ρετρό αύρα. Ο μικρός κατάλογος, που επιμελείται ο Lucien Lescanne,...