Προσεγμένο και ζεστό εσωτερικό, νόστιμη κουζίνα με ευρωπαϊκές επιρροές και μια πολύ ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών που δε γνωρίζει σύνορα.
Μεγάλες τζαμαρίες με θέα στην πλατεία και λιτό ντεκόρ με στοιχεία ξύλου για το uptempo γιαπωνέζικο resto-bar. Στο μενού πολλά signature και κλασικά...
Μοντέρνο εστιατόριο με μητροπολιτικό στιλ –το ντεκόρ έχει επιμεληθεί η Άννα Ξυλούρη. Στο μενού αρκετές επιλογές σε πίτσα, ζυμαρικά και ριζότο, κρέας...
All day σκηνικό με ιταλικό πρόσημο στο κομψό εστιατόριο του Γιώργου Παπακώστα στην Πλατεία Νυμφών. Breakfast, aperitivo, κοκτέιλ, ωραίες πίτσες και...
Νοτιοαμερικάνικη κουζίνα με στοιχεία fusion, σεβίτσε, ταρτάρ, σούσι, και taco μπωλ με ωμά ψάρια. Εκλεκτική κρεοφαγία με βραζιλιάνικες και μη κοπές, σε...
Sushibar σε συσκευασία τσέπης, με τραπεζάκια έξω, αλλά και 12 stools γύρω από την κεντρική μπάρα, όπου ο Αντώνης Δρακουλαράκος (με θητεία και...
Μια ιδιαίτερα κομψή, πολυτελής κηφισιώτικη τρατορία διακοσμημένη με κλασικές αναφορές –από την όμορφη μπάρα στα γύψινα στοιχεία και στους πολυελαίους...
Ανοιχτόκαρδο εστιατόριο με μοντέρνα σάλα, ξυλόφουρνο και κλασικές ιταλικές σπεσιαλιτέ που βγαίνουν στο πάσο της ανοιχτής κουζίνας διά χειρός του...
Ο σεφ-πατρόν Δημήτρης Αφεντάκης στήνει ένα μεξικάνικο εστιατόριο, που τοποθετεί την κουζίνα της Οαχάκα στο επίκεντρο και ποντάρει στην ποιοτική πρώτη...
Κολωνακιώτικο φωτεινό στέκι για πίτσα, πάστα και θαλασσινά.
Το εστιατόριο του Μανώλη Κωνιωτάκη υπηρετεί την ιαπωνική κουζίνα στο Κολωνάκι. Ο σεφ Vitharana Chandana ποντάρει σε κλασικά πιάτα, με must taste το...
Aλέγρος πολυχώρος γεύσης και διασκέδασης στο Νέο Ψυχικό, με chic fun χαρακτήρα και high end εσωτερικό. Μενού υπό την επιμέλεια του σεφ Δημήτρη...
All-day εστιατόριο στο σημείο της ιστορικής «Ράμπας», με γαλλικής κατεύθυνσης φυσιογνωμία και πιάτα υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Σταμούδη. Κομψός...
Μπιστρό που δένει την παρισινή αύρα με τις χιώτικες καταβολές του σεφ και ιδιοκτήτη Παντελή Μηνιώτη σε έναν πολύ ιδιαίτερο συνδυασμό. Ενδιαφέρουσα...
Το εστιατόριο του Γιάννη Λουκάκου είναι πολύ όμορφο και βλέπει την Ιταλία με άλλο μάτι. Νεωτερισμοί με burrata και ντελικάτο ροδάκινο σε σιρόπι,...
Tρατορία με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Κοσμαδάκη («Malconi's»). Αγαπά την πίτσα και την πάστα.
Το βόρειο αδερφάκι του κολωνακιώτικου «Brunello» απλώνεται σε έναν μεγάλο και άνετο χώρο με all day διάθεση στο Παλαιό Ψυχικό. Κατά το ήμισυ είναι ένα...
Το νέο πόνημα του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη είναι ένα όμορφο bar-restaurant με ταϊλανδέζικη γευστική κατεύθυνση. Πιάτα φροντισμένα –από ωμά και ατμιστά...