Ιχθυοπωλείο - εστιατόριο , φωτεινό, pop και δημοφιλές στέκι στην πλ. Μαβίλη. Διαλέγεις όστρακα, θαλασσινά και ψάρια για να τα ετοιμάσει η κουζίνα,...
Η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων και ιχθυοπωλείων προσφέρει φρέσκο ψάρι αλλά και έναν πλούσιο κατάλογο με εδέσματα που μπορείς να δοκιμάσεις επιτόπου ή...
Λευκοντυμένο, σε μίνιμαλ ύφος εστιάζει στο ψάρι, όπως μαρτυρά και το όνομά του: διάφορα κλασικά ορεκτικά, κάποια κυρίως όπως ο αγιορείτικος...
Από την Άνδρο ήρθε στην Αθήνα, με τον ταλαντούχο Γιάννη Στανίτσα στην επιμέλεια της κουζίνας του που αγκαλιάζει τις σύγχρονες θαλασσινές γεύσεις και...
Η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων και ιχθυοπωλείων προσφέρει φρέσκο ψάρι αλλά και έναν πλούσιο κατάλογο με εδέσματα που μπορείς να δοκιμάσεις επιτόπου ή...
Ελληνική κυρίως αλλά και πολυσυλλεκτική, μοντέρνα προσέγγιση των ψαριών και των θαλασσινών και ολόφρεσκες πρώτες ύλες, προσφέρεται τόσο για ένα...
Ένα σύγχρονο εστιατόριο με χαλαρή ατμόσφαιρα που βλέπει πιάτο τον κόλπο της Βουλιαγμένης, από την ομάδα του Margi και υπό την επίβλεψη του σεφ του...
Η μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα του σεφ Γιώργου Οικονομίδη μιξάρει μεσογειακά και ιαπωνικά στοιχεία σε αυτό το εστιατόριο, που ξεκίνησε από τη Νάουσα της...
Η τοποθεσία είναι στην προκειμένη δυνατό χαρτί. Η θέα από το πολυτελές ντεκ που βλέπει στον κολπίσκο του Αστέρα και στην ανοικτή θάλασσα είναι...
Ιστορική ψαροταβέρνα με ποιοτικό ψάρι και ωραίους πολίτικους μεζέδες. Μοντέρνα σάλα με πέτρα και μια ατελείωτη βεράντα με θέα στον κόλπο της...
Η φωτεινή και ευρύχωρη σάλα καταλήγει σε ένα καταπληκτικό deck που κυριολεκτικά βρίσκεται πάνω στη θάλασσα. Στην κουζίνα ο Γιώργος Παπαϊωάννου...
Ολόλευκη σάλα και μια βεράντα που βλέπει όλη την Αθήνα, μέχρι τον Σαρωνικό. Τα ψάρια στο θαλασσινό εστιατόριο της οικογένειας Κωβαίου έρχονται από τις...
Tα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το δημοφιλές στέκι της Γλυφάδας με τη βολιώτικη μενταλιτέ ως προς την κουλτούρα του...
Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους, σε ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων...
Στη μοντέρνα φωτεινή σάλα του σερβίρει διαλεχτό ψάρι από το νησί του και ωραίες συνταγές.
Kομψό θαλασσινό εστιατόριο με διεθνείς προσλαμβάνουσες από την ομάδα του «Pere» – πάντα σε συνεργασία με τον Κώστα Τσίγκα. Το ρεπερτόριο της κουζίνας...
Ξεκίνησε την ιστορία του στη Δροσιά πριν από είκοσι πέντε χρόνια με κλασικό προφίλ ψαροφαγίας, στην πορεία όμως –έχοντας ενδιάμεσα επεκταθεί στη...
Κομψό θαλασσινό εστιατόριο με πολύ όμορφες λεπτομέρειες και κουζίνα μοντέρνας αντίληψης, που δεν ξεχνάει και τα κλασικά της ψαροφαγίας. Πολλές οι...
Η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων και ιχθυοπωλείων προσφέρει φρέσκο ψάρι αλλά και έναν πλούσιο κατάλογο με εδέσματα που μπορείς να δοκιμάσεις επιτόπου ή...
Φρέσκο ψάρι, με σωστό τηγάνι και σχάρα, συν μια μεγάλη ποικιλία από όστρακα, σερβιρισμένα στην αρκετά περιποιημένη σάλα με τις αναφορές στην ιστορία...
Το ζεστό και φιλόξενο θαλασσινό εστιατόριο που γνωρίσαμε στο Γκάζι μάς υποδέχεται πλέον σε μια υπερυψωμένη βεράντα πάνω από το Μικρολίμανο με...
Το πιο διάσημο ελληνικό εστιατόριο στον κόσμο αποτελεί, στην αθηναϊκή του εκδοχή, το γαστρονομικό επίκεντρο του πρώτου «Xenodocheio Milos», το οποίο...
Σε έναν όμορφο χώρο που έχει επιμεληθεί το Studio Materiality και με ύφος ανάμεσα σε ιχθυοπωλείο και χαλαρό μπιστρό, ο σεφ-πατρόν Απόλλωνας Κοκκίνης...
Σε μια εντυπωσιακή, αστική σάλα στους τόνους του λευκού, ο Γιώργος Παπαϊωάννου προτείνει γεύσεις ξεκάθαρες, πιάτα που επικεντρώνονται στην ουσία της...
Πολυσυλλεκτική, μοντέρνα προσέγγιση των ψαριών και των θαλασσινών. Λιτή, καλόγουστη, σύγχρονη σάλα και προσεγμένη κουζίνα ελληνικής –μεσογειακής...
Ψαροφαγικό σποτ από την ομάδα του συριανού «Αλλού Γυαλού». Στην κουζίνα, ο σεφ Άκης Σουλτάνης καλύπτει με τις δημιουργίες ένα ευρύ φάσμα του βυθού και...
Φωτεινό, χαρούμενο και εξωστρεφές, το νέο εστιατόριο της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη, με την πολυβραβευμένη σεφ να κρατά και τον τίτλο της συνιδιοκτήτριας,...
Η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων και ιχθυοπωλείων προσφέρει φρέσκο ψάρι αλλά και έναν πλούσιο κατάλογο με εδέσματα που μπορείς να δοκιμάσεις επιτόπου ή...
Είναι κλασική περίπτωση. Το ψαρο-στόρι, που σ' αυτό το εστιατόριο του Μικρολίμανου γράφεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, ξεπερνάει τα ογδόντα χρόνια....
Είτε στη σάλα με τους Αμερικανούς ναύτες των ’40s, το περίφημο υπερωκεάνιο «Normandie» και κάθε λογής επιτοίχια ναυτικά σύμβολα, είτε πιάνοντας πόστο...