Μαμαδίστικα μαγειρευτά, μεζεδάκια θαλασσινών και κρεατικών, τυλιχτά και πληθωρικές μερίδες κρεατικών σε ένα χαλαρό, δροσερό σκηνικό.
Αυτό το ανοιχτόκαρδο στέκι στα Ιλίσια φέρει την υπογραφή της Χρύσας Γερακοπούλου (γνώριμη από τα «Λινού Σουμπάση και Σία» και «Annie’s Fine Cooking»)....
Παραδοσιακό μαγειρείο που υπηρετεί τη σπιτική κουζίνα από το 1967, τότε που τα αδέρφια Παπαγιάννη το σύστησαν στο κοινό. Μεράκι και φροντίδα είναι...
Στην καρδιά της Αθήνας –ή, πιο ορθά, στο στομάχι της, τη Βαρβάκειο αγορά–, κατοικοεδρεύει η «Ήπειρος», ένα από τα τελευταία sui generis μαγειρεία της...
Σε ένα σημείο δεμένο με την ιστορία της Πατησίων, ο «Μαρτίνης» υπηρετεί από το 1977 την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, στον χώρο που κάποτε φιλοξενούσε...