Μαμαδίστικα μαγειρευτά, μεζεδάκια θαλασσινών και κρεατικών, τυλιχτά και πληθωρικές μερίδες κρεατικών σε ένα χαλαρό, δροσερό σκηνικό.
Αυτό το ανοιχτόκαρδο στέκι στα Ιλίσια φέρει την υπογραφή της Χρύσας Γερακοπούλου (γνώριμη από τα «Λινού Σουμπάση και Σία» και «Annie’s Fine Cooking»)....
Παραδοσιακό μαγειρείο που υπηρετεί τη σπιτική κουζίνα από το 1967, τότε που τα αδέρφια Παπαγιάννη το σύστησαν στο κοινό. Μεράκι και φροντίδα είναι...
Γνωστό και σαν Μαγέρικο της Ευγενίας, το εν λόγω σημείο ποντάρει από το 1987 σε σπιτική κουζίνα και προσεγμένα μαγειρευτά, καθώς και σε σωστά τηγανητό...
Στην καρδιά της Αθήνας –ή, πιο ορθά, στο στομάχι της, τη Βαρβάκειο αγορά–, κατοικοεδρεύει η «Ήπειρος», ένα από τα τελευταία sui generis μαγειρεία της...