Το μοντέρνο pasta bar της σεφ Άλεξ Βασιλάτου εστιάζει –προφανώς– στα φρέσκα ζυμαρικά σε σύντομα μενού όπου τον πρώτο ρόλο έχουν στακάτες μακαρονάδες...
Κομψό περιβάλλον σε κολωνακιώτικη πιάτσα με ιταλικές κλασικές σπεσιαλιτέ, φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, ριζότι και pinsa Romana. Αξιόλογη λίστα κρασιών...
Προσεγμένα υλικά και κλασικές συνταγές σε ένα ζεστό, φιλικό ιταλικό εστιατόριο με ύφος τρατορίας, έδρες σε όλη την πόλη κι ωραία ζωντάνια...