Ο χώρος είναι φωτεινός με κλασικό χαρακτήρα, με μεγάλες τζαμαρίες που βλέπουν σε ένα αίθριο με αρκετό πράσινο, ενώ το ενδιαφέρον μενού του...
Ο χώρος του παλιού «Άνετον» στο Μαρούσι στεγάζει το ζεστό εστιατόριο που δημιούργησαν ο σεφ Νίκος Σιγέρης και ο Νίκος Μάρκου. Η ατμόσφαιρα παραπέμπει...
Λιτός χώρος σε χρώματα της γης. Έθνικ και lounge μουσικές και μεσογειακή κουζίνα με ελληνικές αποχρώσεις.
O κομψός χώρος στον τρίτο όροφο του Golden Hall, ξεκινάει από το πρωί με καφέ και ελαφριά σνακ και συνεχίζει με μεσογειακές και γαλλικές γευστικές...