Στη μεταπολεμική Νέα Υόρκη μας ταξιδεύει το all day κηφισιώτικο στέκι που ανήκει στην οικογένεια των «nice n easy». Το πολύ ατμοσφαιρικό ντεκόρ...
Στα γευστικά highlights η πολύ ελαφριά πίτσα που φτιάχνεται με τη signature λεπτή και τραγανή ζύμη του σεφ, η χειροποίητη pasta και τα πολλά πιάτα...
Δύο έδρες για το κομψό και μίνιμαλ ιαπωνικό εστιατόριο, η πρώτη στο Νέο Ψυχικό και η δεύτερη στην Κηφισιά. Σκουρόχρωμο ντεκόρ και κουζίνα με έμφαση...
Βαρύ κλασικό ντεκόρ, συμπαθής ευπρόσωπη κουζίνα, με παραδοσιακά αλλά και πιο φαντεζί πιάτα.
All day χώρος με μοντέρνο look από το αρχιτεκτονικό δίδυμο Γαβαλάς-Μουρικής, casual φαγητό και πρωτότυπα κοκτέιλ.
Πολυσυλλεκτική, μοντέρνα προσέγγιση των ψαριών και των θαλασσινών. Λιτή, καλόγουστη, σύγχρονη σάλα και προσεγμένη κουζίνα ελληνικής –μεσογειακής...
Φροντισμένο wine bistrot στην Πλάκα της Κηφισιάς. Οινική λίστα με βιολογικά και ήπιας παρέμβασης κρασιά, πάνω από 150 ετικέτες και ιδιαίτερη αδυναμία...
Αέρας ανανέωσης στον ειδυλλιακό και πολύ δημοφιλή κήπο του Μουσείου Γουλανδρή στην Κηφισιά, που σερβίρει μοντέρνες μεσογειακές γεύσεις με τη σφραγίδα...
Σε ένα χώρο που παραπέμπει σε γαλλικό μπιστρό, σερβίρει γνώριμες γεύσεις με μεσογειακές και σύγχρονες ρουστίκ αποχρώσεις και εκλεκτά ελληνικά...
Το εστιατόριο του Ομίλου Καστελόριζο το συναντάμε πια σε νέο σημείο της Κηφισιάς. Εξακολουθεί όμως να υπηρετεί γευστικά την κοσμοπολίτικη εκδοχή του...
Ένα περιποιημένο ουζερί-ψαροταβέρνα, ντυμένο στα μπλε και στα λευκά από τον Γιάννη Ντόφη και τον Θανάση Σίδερη που είχε παλιότερα τον δημοφιλέστατο...
Θερμός διακοσμητικός μινιμαλισμός στη μοντέρνων τόνων σάλα. Πραγματικά μεγάλη γκάμα σούσι, που καλύπτει όλα τα γούστα, σαλάτες και σούπες αλλά και set...
Ποπ, βιομηχανικά και ρετρό στοιχεία σε ένα γουστόζικο ελληνο-μεσογειακό ρεστοράν στα βόρεια προάστια.
Έχει all day διάθεση κι αίσθηση σπιτιού. Η κίτρινη και μαύρη βιβλιοθήκη είναι πανέμορφη, τα θιβετιανά βλέμματα που έπιασε ο φακός του Αμερικανού...