Ιχθυοπωλείο - εστιατόριο , φωτεινό, pop και δημοφιλές στέκι στην πλ. Μαβίλη. Διαλέγεις όστρακα, θαλασσινά και ψάρια για να τα ετοιμάσει η κουζίνα,...
Λευκοντυμένο, σε μίνιμαλ ύφος εστιάζει στο ψάρι, όπως μαρτυρά και το όνομά του: διάφορα κλασικά ορεκτικά, κάποια κυρίως όπως ο αγιορείτικος...
Από την Άνδρο ήρθε στην Αθήνα, με τον ταλαντούχο Γιάννη Στανίτσα στην επιμέλεια της κουζίνας του που αγκαλιάζει τις σύγχρονες θαλασσινές γεύσεις και...
Ελληνική κυρίως αλλά και πολυσυλλεκτική, μοντέρνα προσέγγιση των ψαριών και των θαλασσινών και ολόφρεσκες πρώτες ύλες, προσφέρεται τόσο για ένα...
Η μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα του σεφ Γιώργου Οικονομίδη μιξάρει μεσογειακά και ιαπωνικά στοιχεία σε αυτό το εστιατόριο, που ξεκίνησε από τη Νάουσα της...
Ολόλευκη σάλα και μια βεράντα που βλέπει όλη την Αθήνα, μέχρι τον Σαρωνικό. Τα ψάρια στο θαλασσινό εστιατόριο της οικογένειας Κωβαίου έρχονται από τις...
Tα φρέσκα ψάρια και τα θαλασσινά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το δημοφιλές στέκι της Γλυφάδας με τη βολιώτικη μενταλιτέ ως προς την κουλτούρα του...
Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους, σε ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων...
Ξεκίνησε την ιστορία του στη Δροσιά πριν από είκοσι πέντε χρόνια με κλασικό προφίλ ψαροφαγίας, στην πορεία όμως –έχοντας ενδιάμεσα επεκταθεί στη...
Το ζεστό και φιλόξενο θαλασσινό εστιατόριο που γνωρίσαμε στο Γκάζι μάς υποδέχεται πλέον σε μια υπερυψωμένη βεράντα πάνω από το Μικρολίμανο με...
Σε έναν όμορφο χώρο που έχει επιμεληθεί το Studio Materiality και με ύφος ανάμεσα σε ιχθυοπωλείο και χαλαρό μπιστρό, ο σεφ-πατρόν Απόλλωνας Κοκκίνης...
Πολυσυλλεκτική, μοντέρνα προσέγγιση των ψαριών και των θαλασσινών. Λιτή, καλόγουστη, σύγχρονη σάλα και προσεγμένη κουζίνα ελληνικής –μεσογειακής...
Είναι κλασική περίπτωση. Το ψαρο-στόρι, που σ' αυτό το εστιατόριο του Μικρολίμανου γράφεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα, ξεπερνάει τα ογδόντα χρόνια....
Πολύστροφη και value for money ψαροφαγία με τη σφραγίδα του χρυσοσκουφάτου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή και του στενού του συνεργάτη Πέτρου Φωτείνη, οι...
Το νεώτερο αδελφάκι της ταβέρνας «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» στο Κερατσίνι που απέκτησε φήμη για τους αλλιώτικους ψαρομεζέδες και τα ολόφρεσκα ψάρια της,...
Κομψό, κλασάτο θαλασσινό εστιατόριο που κοντεύει τα 15 χρόνια λειτουργίας και, όταν ο καιρός είναι καλός, βγαίνει σε έναν καταπράσινο κήπο με μουριές...
Το μοντέρνο θαλασσινό εστιατόριο, ιντριγκάρει τους φανατικούς της θάλασσας με καρπάτσιο, ταρτάρ και σασίμι, όστρακα, πρωτότυπα μεζεδάκια, μακαρονάδες...
Ανοιχτόκαρδος, προσεγμένος χώρος, που φέρνει τη νόστιμη αλμύρα των θησαυρών της θάλασσας στο πιάτο. Μενού με κρύα και ζεστά κλασικά ψαροφαγικά...
Λευκοντυμένο, με κομψή, χαλαρή αύρα. Το ντεκόρ, με σταρ τα παλιά γυαλικά (φιάλες, καράφες, βάζα) σε οινοπνευματί ή σε ανοιχτό πράσινο της ελιάς,...
Sherry, madeira, κοκτέιλ, Jamon iberico de bellota, ποικιλία στρειδιών, πιατέλες και μπρουσκέτες με θαλασσινά αλλά και λίγα πιάτα σε ένα cosy oyster &...