"Ubuntu": Απολαμβάνουμε after office καφέ στο στέκι του Θησείου

Καφές με χαρακτήρα και χαλάρωση μετά τη δουλειά σε ένα στιλάτο σποτ στα κεντρικά.

Ubuntu

Το χαριτωμένο σποτ στη γειτονιά του Θησείου είναι ο αγαπημένος μας προορισμός για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα μετά το γραφείο. Ως specialty coffeeshop, το πολύχρωμο "Ubuntu" σερβίρει καφέ με χαρακτήρα και σε κάνει να αισθάνεσαι μέρος μιας κοινότητας. Από νωρίς το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, το all day στέκι στα κεντρικά προσφέρει μία ιδιαίτερη εμπειρία, αλλά και μυρωδάτο καφέ που θα σε κάνει να το επισκέπτεσαι ξανά και ξανά.

Ubuntu

Το "Ubuntu" είναι all about coffee: από τους κλασικούς εσπρέσο, καπουτσίνο και latte, μέχρι τα cold brew και on the rocks, όλοι φτιαγμένοι από δυνατό roastery. Φυσικά, το μαγαζί προσφέρει και μία μεγάλη ποικιλία σε τσάι (μαύρο και πράσινο για τους πιο παραδοσιακούς, αλλά και matcha και Rooibos με κομμάτια πικραμύγδαλου, σταφίδες και άρωμα ρούμι), καθώς και ζεστή ή κρύα σοκολάτα, δροσερούς, λαχταριστούς χυμούς, αναψυκτικά αλλά και μερικές επιλογές σε μπίρα.

Ubuntu

Και αν γυρνάς από το γραφείο πεινασμένος, το "Ubuntu" δεν σε αφήνει κρεμασμένο! Το coffeeshop φτιάχνει νοστιμότατα σάντουιτς, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις απολαμβάνοντας τον καφέ σου. Το χορταστικό "Meeting", με κοτόπουλο, προσούτο, ρόκα, παρμεζάνα και πέστο βασιλικού σε ψωμί καλαμποκιού, είναι κλασική επιλογή, ενώ, όσοι αγαπούν το μπριος, προτείνουμε να δοκιμάσουν το "Hammer" (μορταδέλα, μπουράτα και πέστο βασιλικού με φιστίκι Αιγίνης). Το καφέ έχει επιλογές και για χορτοφάγους (ντοματίνια, μοτσαρέλα, πέστο βασιλικού, ρόκα και βαλσάμικο σύκο σε πανίνι) καθώς και για vegans: τσιαπάτα με χούμους, σπανάκι, πιπεριά φλωρίνης και καρότο.

Ubuntu

Αν το πρόγραμμά σας το επιτρέπει, βρείτε θέση από νωρίς για να προλάβετε τα διάφορα λαχταριστά εδέσματα, όπως vegan cinnamon rolls, μυρωδάτο κέικ και ποικιλία σε cookies.

Νηλέως 58, Αθήνα, 21 0341 0566, IG: @ubuntu_thiseio

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
16/04/2025

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.

Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου;

Με σημαντική παρουσία στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα είναι μια από τις πιο δυναμικές γαστρονομικές περιοχές της χώρας. Ελάτε να τη γνωρίσουμε με το πηρούνι στο χέρι, παίρνοντας γεύση από τα βραβευμένα εστιατόρια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

Πάσχα στην Αθήνα: Τρεις νόστιμες νηστίσιμες προτάσεις

Σαρακοστιανά ενσταντανέ σε αγαπημένα σημεία της πόλης.