Το "Dal Professore Gastro-bar" θα σου μάθει τι εστί "cena spettacolo"

Δείπνο με θέαμα αλά ιταλικά προσφέρει στην Πραξιτέλους το νέο γευστικό concept του δραστήριου σεφ Νίκου Δημητροκάλη, ένα spot κομμένο και ραμμένο για after office συναντήσεις.

DAL PROFESSORE GASTRO BAR

Ο Νίκος Δημητροκάλης φημίζεται για τη ιδιαίτερη εκτίμηση και βαθιά γνώση της ιταλικής κουζίνας και με όχημα τα "Dal Professore” Κηφισιάς και Νάξου φωτίζει την κουλτούρα των γεύσεων της Μπότας με δυνατούς προβολείς. Πρόσφατα, στο παλμαρέ του πρόσθεσε ένα ακόμα πόστο, το "Dal Professore Gastro bar” εστιάζοντας στο λεγόμενο "cena spettacolo” (δείπνο με θέαμα). 

DAL PROFESSORE GASTRO BAR

DAL PROFESSORE GASTRO BAR

Πώς μεταφράζεται αυτό; Εμπειρία με cool DNA, fun σενάριο, κεντρικές ερμηνείες με ή χωρίς αλκοόλ, γουστόζικα πιάτα για brunch και μεσημεριανό, ανεβασμένοι μουσικοί τόνοι με τη δύση του ηλίου. Στο καλλιτεχνικό κολάζ του "ευ πίνειν” δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Καραβάνας στην επιμέλεια μιας εκλεκιστικού περιεχομένου κάρτας συνοδευόμενης από ένα σύντομο αλλά περιεκτικό μενού με προτάσεις που κουμπώνουν στο ιταλίζουσας φιλοσοφίας concept. Στην κάρτα φιγουράρουν κοκτέιλ με ονόματα επιφανών Ιταλών καλλιτεχνών όπως ο Φεντερίκο Φελίνι, η Κλαούντια Καρντινάλε, η Ορνέλα Μούτι και η Σοφία Λόρεν, ο Αντριάνο Τσελεντάνο και η Μόνικα Μπελούτσι, ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι και πολλοί άλλοι σε ένα μιξάζ προτάσεων εξίσου ενδιαφέρον με το περιτύλιγμά του. 

DAL PROFESSORE GASTRO BAR
© Λεωνίδας Τούμπανος

DAL PROFESSORE GASTRO BAR
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ξεκινήστε "φελινικά” ένα aperitivo με Campari, καραμέλα, cognac και prosecco και συνεχίστε πιο εναλλακτικά με το "Moana Pozzi”, με τεκίλα που έχει ωριμάσει σε ξύλινα βαρέλια από 2 έως 12 μήνες, mezcal, νερό τομάτας, τσίλι, και λάιμ μεταξύ άλλων, ή θυμηθείτε τη θρυλική "Milva” με mastic kitron, μπε curacao και λάιμ συνδυάζοντάς τα με ανάλογης κλάσης γεύσεις. Στο μενού παίζουν από arancini καρμπονάρα, σαγανάκι από καπνιστή provola, carpacio μοσχαρίσιου φιλέτου και ανάλαφρες σαλάτεςνέως λουκάνικο αγριογούρουνου στη σχάρα με πατάτες κροκάν, ταλιάτα από μοσχάρι black angus και mix grill κρεάτων. Ωραίες μουσικές συμπληρώνουν ένα σκηνικό "spettacolo” που θα σας φτιάξει τη μέρα. 

Περισσότερες πληροφορίες

Dal Professore Gastro Bar

Πραξιτέλους 14, κέντρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Τα κορυφαία εστιατόρια των Κυκλάδων

Τα μέρη που επισφραγίζουν τη γαστρονομική υπεροχή του δημοφιλέστερου νησιωτικού συμπλέγματος της χώρας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/03/2025

Η επόμενη πίστα του μεζεδοπωλείου σε 5 νέα μαγαζιά

Η κουλτούρα του μεζέ+κρασί/απόσταγμα στην πόλη έχει καινούρια σημεία αναφοράς.

Τι εννοείς κάνουν και στη Θάσο fine dining;

Ο ταλαντούχος σεφ Γιάννης Μαρινόπουλος ερμηνεύει τις σπεσιαλιτέ του νησιού με τρόπο καινοτόμα νόστιμο και σύγχρονες τεχνικές. Σερβίρει τις δημιουργίες του για ένα και μόνο βράδυ στην Αθήνα.

Τα νέα γευστικά highlights του Κεραμεικού

Οι πιο πρόσφατες προσθήκες στη φαγητογραφία της κουλ γειτονιάς.

Χρυσοί Σκούφοι 2025: Τα εστιατόρια της Πάρου που ξεχώρισαν στο νησί που έκανε την έκπληξη

Η δημοφιλής Κυκλάδα παρουσιάστηκε εξαιρετικά φορμαρισμένη, με δύο νέους Χρυσούς Σκούφους αλλά και δύο νέα Top Notch.

Ο διάβολος έτρωγε Prada: τι συμβαίνει όταν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας αποφασίζουν να μπουν στην κουζίνα;

Τί συμβαίνει όταν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας φοράνε ποδιές και σκούφους; Ποια είναι τα πιάτα της μόδας; – στην κυριολεξία.

Τι γεύση έχει μια πίτσα των 52 ευρώ;

Κατ' αρχάς, τη γεύση του exclusivity που σερβίρει για πρώτο πιάτο το "Bagatelle Athens", με όλη την αίγλη που συνδέεται με το όνομα του μπολιασμένη στην ατμοσφαιρική αρχοντιά του, και γεύσεις φινετσάτες κι ευφάνταστες, που ταιριάζουν χάρμα στην εκλεκτική του αύρα. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική μας!