
Ο Νίκος Δημητροκάλης φημίζεται για τη ιδιαίτερη εκτίμηση και βαθιά γνώση της ιταλικής κουζίνας και με όχημα τα "Dal Professore” Κηφισιάς και Νάξου φωτίζει την κουλτούρα των γεύσεων της Μπότας με δυνατούς προβολείς. Πρόσφατα, στο παλμαρέ του πρόσθεσε ένα ακόμα πόστο, το "Dal Professore Gastro bar” εστιάζοντας στο λεγόμενο "cena spettacolo” (δείπνο με θέαμα).


Πώς μεταφράζεται αυτό; Εμπειρία με cool DNA, fun σενάριο, κεντρικές ερμηνείες με ή χωρίς αλκοόλ, γουστόζικα πιάτα για brunch και μεσημεριανό, ανεβασμένοι μουσικοί τόνοι με τη δύση του ηλίου. Στο καλλιτεχνικό κολάζ του "ευ πίνειν” δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Καραβάνας στην επιμέλεια μιας εκλεκιστικού περιεχομένου κάρτας συνοδευόμενης από ένα σύντομο αλλά περιεκτικό μενού με προτάσεις που κουμπώνουν στο ιταλίζουσας φιλοσοφίας concept. Στην κάρτα φιγουράρουν κοκτέιλ με ονόματα επιφανών Ιταλών καλλιτεχνών όπως ο Φεντερίκο Φελίνι, η Κλαούντια Καρντινάλε, η Ορνέλα Μούτι και η Σοφία Λόρεν, ο Αντριάνο Τσελεντάνο και η Μόνικα Μπελούτσι, ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι και πολλοί άλλοι σε ένα μιξάζ προτάσεων εξίσου ενδιαφέρον με το περιτύλιγμά του.


Ξεκινήστε "φελινικά” ένα aperitivo με Campari, καραμέλα, cognac και prosecco και συνεχίστε πιο εναλλακτικά με το "Moana Pozzi”, με τεκίλα που έχει ωριμάσει σε ξύλινα βαρέλια από 2 έως 12 μήνες, mezcal, νερό τομάτας, τσίλι, και λάιμ μεταξύ άλλων, ή θυμηθείτε τη θρυλική "Milva” με mastic kitron, μπε curacao και λάιμ συνδυάζοντάς τα με ανάλογης κλάσης γεύσεις. Στο μενού παίζουν από arancini καρμπονάρα, σαγανάκι από καπνιστή provola, carpacio μοσχαρίσιου φιλέτου και ανάλαφρες σαλάτεςνέως λουκάνικο αγριογούρουνου στη σχάρα με πατάτες κροκάν, ταλιάτα από μοσχάρι black angus και mix grill κρεάτων. Ωραίες μουσικές συμπληρώνουν ένα σκηνικό "spettacolo” που θα σας φτιάξει τη μέρα.