Στο "Cova Astir Marina" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με απαράμιλλη θέα και εκλεπτυσμένες γεύσεις

Σε ένα γοητευτικό περιβάλλον, η ποιοτική φιλοξενία και η υψηλή μαγειρική τέχνη θα σας χαρίσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Cova Astir Marina Άγιος Βαλεντίνος

Η ζωή είναι πιο γλυκιά στην αθηναϊκή ριβιέρα και στο "Cova Astir Marina" που με τον μιλανέζικο αέρα του φέρνει αίγλη κοσμοπολιτισμού στην λαμπερή σάλα του πλάι στη θάλασσα. Ο κομψός, φινετσάτος χώρος του ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους ερωτευμένους στην ημέρα της γιορτής τους και να τους περιποιηθεί με ένα ειδικά σχεδιασμένο Valentine's Menu. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη ρομαντισμό, υψηλή γαστρονομία και premium φιλοξενία· αυτή ακριβώς που αξίζει σε όσους θέλουν να γιορτάσουν ξεχωριστά και να αποκτήσουν μια κοινή αξέχαστη εμπειρία. 

Cova Astir Marina Άγιος Βαλεντίνος

Η δυναμική γαστρονομική ομάδα του "Cova Astir Marina" έχει φροντίσει να σας σαγηνεύσει όσο και να σας εκπλήξει με γεύσεις που θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις. Το καλοσώρισμα γράφεται εκρηκτικά με ένα Arancini με αρωματική truffle mayo. Στη συνέχεια, η ζεστή σαλάτα από χειμωνιάτικες ρίζες, με κρέμα από comte και dressing από φραμπουάζ θα σας βάλει στην απαραίτητη διάθεσή για όσα θα ακολουθήσουν: τα ορεκτικά, δηλαδή, τα tortelloni με γέμιση από ρικότα και αστακό, σερβιρισμένα με μπισκ αστακού και χαβιάρι Ossetra, που προσφέρουν μια αίσθηση γαστρονομικής κομψότητας. 

Cova Astir Marina Άγιος Βαλεντίνος

Περνώντας στο κυρίως μέρος της βραδιάς, θα χρειαστεί να κάνετε μια δύσκολη επιλογή, ανάμεσα σε δύο εξαιρετικές προτάσεις: το San Massimo Risotto Milanese με βοδινά μάγουλα και σάλτσα κρασιού Barolo ή το φιλέτο χριστόψαρου, συνδυασμένο με πουρέ σελινόριζας, φινόκιο και λεμονάτη σάλτσα fricassee με θυμάρι. Το σίγουρο είναι πως ό,τι κι αν επιλέξετε θα σας χαρίσει κορυφαία γεύστική απόλαυση, χάρη στην ποιοτική επεξεργασία του και τους ευφάνταστους συνδυασμούς των υλικών του.

Cova Astir Marina Άγιος Βαλεντίνος

Το επιδόρπιο θα ολοκληρώσει όμορφα τη βραδιά σας με mousse σοκολάτας γάλακτος συνδυασμένη με δροσιστικό raspberry yogurt sorbet. Η τέχνη της υψηλής κουζίνας, η ποιοτική φιλοξενία, το καλαίσθητο περιβάλλον και η ειδυλλιακή θέα θα συνταιριάξουν ώστε να σας χαρίσουν μια απαράμιλλη εμπειρία, αντάξια της πιο ρομαντικής ημέρας του χρόνου.

Τιμή ανά άτομο: €90

Περισσότερες πληροφορίες

Cova Astir Marina

Απόλλωνος 77, μαρίνα Αστέρα Βουλιαγμένης
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες του χειμώνα

Τα μέρη που θα νοστιμίσουν τα χειμερινά ταξίδια σου σε όλη την Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
12/12/2025

Η "Thigaterra" στο Ηράκλειο μας μυεί στο slow food της Μεγαλονήσου

Στον όμορφο χώρο του δημιουργικού κρητικού εστιατορίου στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, που αξίζει την προσοχή μας στα χειμερινά ταξίδια μας στην Κρήτη, εκλεκτά τοπικά προϊόντα του νησιού αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος αναδεικνύονται δημιουργικά.

Ένα burger με φουά γκρα και ένα με φρέσκια τρούφα σε περιμένουν στο Smash ‘n Bun

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι λάτρεις του μπιφτεκόψωμου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δυο ξεχωριστά limited burger στο δημοφιλές σποτ του Κολωνακίου.

Τι γεύση μας αφήνουν οι 'old new recipes' του Nonnas, στην Πλάκα

Ο γνωστός και από την τηλεόραση σεφ Ηλίας Κιαζόλι κάνει το πρώτο επιχειρηματικό του βήμα σε κεντρικότατο σημείο της δημοφιλούς γειτονιάς.

"Σίλφιον" στα Γιάννενα: Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την ουσία

Στην καρδιά των Ιωαννίνων, το "Σίλφιον" φέρνει νέο αέρα στον σύγχρονο γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

"Μεσογειακή Κουζίνα Αντωνιάδης"

Φρεσκομαγειρεμένα πιάτα που ισορροπούν ανάμεσα στο αυθεντικό και το comfort.

Ένα κομψό εστιατόριο με γαλανόλευκο συνταγολόγιο στην Κηφισιά

Σε ένα ταξίδι στο γευστικό παρελθόν της χώρας, ο σεφ Γαβριήλ Κουβαράς φέρνει την ελληνική κουζίνα στο προσκήνιο, εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικές πινελιές.