Μετά τα "Dal Professore" της Κηφισιάς και Νάξου, το νέο project του δραστήριου σεφ Νίκου Δημητροκάλη, που μιλά άπταιστα τη γλώσσα της κουζίνας της Μπότας, αριβάρει αυτή τη φορά στην στην καρδιά της Αθήνας και δίνει βήμα στο "fine drinking". Η μπάρα εδώ έχει τον πρώτο ρόλο όπως και το ιταλικής προέλευσης "cena spettacolo" (δείπνο με θέαμα), που συστήνεται στη Ναταλία Δραγούμη από τον μετρ του είδους σε ελληνικό έδαφος.
Το άρτι αφιχθέν στην πιάτσα της Πραξιτέλους "Dal Professore Gastro Bar”, έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε ένα από τα δημοφιλέστερα στέκια της πρωτεύουσας για after office συναντήσεις διαθέτοντας δυνατή μπάρα και γουστόζικα πιάτα για brunch και μεσημεριανό. Το βράδυ βέβαια, οι ρυθμοί αναβαίνουν και η ατμόσφαιρα ενισχύεται με πιο fun τόνους, ό,τι δηλαδή ζητάς για τη νυχτερινή σου έξοδο.
Στο καλλιτεχνικό κολάζ του "ευ πίνειν" δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Καραβάνας στην επιμέλεια μιας εκλεκιστικού περιεχομένου κάρτας συνοδευόμενης από ένα σύντομο αλλά περιεκτικό μενού με προτάσεις που κουμπώνουν στο ιταλίζουσας φιλοσοφίας concept. Εδώ δοκιμάζουμε ποικιλία από απολαυστικά stuzzichini (τα ιταλικά tapas), φυσικά focaccia με το περίφημο signature ζυμάρι του σεφ, vitello tonnato αλλά σε λιχούδικες μπουκιές, τριλογία από arancini, gnocco fritto, φαμόζες μακαρονάδες σε παραλλαγές και premium κοπές στη σχάρα, πλαισιωμένα από μουσικές από DJ set σε easy going αλλά και party ατμόσφαιρα. Το δημιουργικό στοιχείο χαρακτηρίζει σημαντικά και αυτό το πόστο οπότε σε κάθε επίσκεψη αναζητούμε τα πιάτα ημέρας, που είναι ξεχωριστό κεφάλαιο με τα ραγού κάθε λογής να παίζουν δυνατά. Δίκαια λοιπόν έγινε ήδη στέκι με τακτικούς θαμώνες και βρίσκεται σε μία από τις πιο δημοφιλείς αθηναϊκές πιάτσες. Η Ναταλία Δραγούμη, που αγαπά το καλό φαγητό και ποτό, το πρόσθεσε αμέσως στην ατζέντα της επιβεβαιώνοντας τους λόγους που μάς κέρδισε από την πρώτη μέρα που άνοιξε τις πόρτες του. Ανακαλύψτε το λοιπόν κι εσείς!