"Humain by Jul's": Γαστρονομική εμπειρία που χορταίνει την καρδιά και την ψυχή

Humain by Jul's

Mε το ανθρώπινο στοιχείο να αποτελεί το βασικό συστατικό του, όπως ακριβώς υπονοεί και το όνομά του, το "Humain by Jul’s" δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της Αθήνας. Έχοντας πρώτα μυήσει την Ίμπιζα στη μοντέρνα κουζίνα με ελληνικό άρωμα, εκλεκτά υλικά, γαστρονομική φινέτσα και εξελιγμένες τεχνικές, το "Humain" προσφέρει μια ολιστική εμπειρία που μιλά σε όλες τις αισθήσεις.

Humain by Jul's

Μπαίνοντας στη θεατρική "σπηλιά" που έχουν σκηνογραφήσει οι Γιώργος Γαβαλάς και Γιάννης Μουρίκης, τίποτε δεν σε προδιαθέτει γι’ αυτό που θα συναντήσεις. Σε αυτό το άκρως ατμοσφαιρικό περιβάλλον, που ταιριάζει απόλυτα στη διάθεση των γιορτών, και όπου τα πάντα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το χώρο αποτελώντας μέρος της αφήγησης, η ευρηματική μοντέρνα κουζίνα με σαφείς ελληνικές αναφορές που υπογράφει ο σεφ Χρήστος Φώτος, ένας από τους δημιουργούς των εστιατορίων "Jul’s", προσφέρει αξέχαστες αναμνήσεις. Για την περίοδο των γιορτών έχουν δημιουργηθεί ξεχωριστά festive menus με δυνατότητα wine ή cocktail pairing.

Humain by Jul's

Αρχιμήδους και Άγρας 43, Μετς, 2107010040, humainrestaurant.com, Fb: HumainAthens, Ig: @humainrestaurant

Περισσότερες πληροφορίες

Humain by Jul's

Αρχιμήδους & Άγρας 43, Μετς
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.

Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου;

Με σημαντική παρουσία στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα είναι μια από τις πιο δυναμικές γαστρονομικές περιοχές της χώρας. Ελάτε να τη γνωρίσουμε με το πηρούνι στο χέρι, παίρνοντας γεύση από τα βραβευμένα εστιατόρια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.