Η αίγλη του brunch στο Matsuhisa Athens

Τα Σαββατοκύριακα στον μαγευτικό κόλπο του Αστέρα Βουλιαγμένης στρέφουν τους προβολείς προς την γαστρονομική εμπειρία του brunch καθιστώντας το Matsuhisa Athens κορυφαίο προορισμό.

Matsuhisa

Το εμβληματικό εστιατόριο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, σπίτι της πολυβραβευμένης κουζίνας του διεθνούς φήμης σεφ Nobu, αποτελεί σημείο αναφοράς και για το ανανεωμένο brunch menu του, που το καθιστά ως τον κορυφαίο προορισμό για το brunch του Σαββατοκύριακου.

Matsuhisa

Η επιδέξια high-end κουζίνα και το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο της γευστικής εμπειρίας του Matsuhisa Athens αποτελούν αναπόσπαστες αξίες του DNA του φημισμένου εστιατορίου με τους Τόνυ Βρατσάνο, Executive Sushi Chef του εστιατορίου, και Θωμά Κουράκο, Executive Chef, να υπογράφουν το νέο brunch menu με signature πιάτα και δημιουργίες που συνδυάζουν ιδανικά τις ιαπωνικές επιρροές με την έννοια του brunch συνοδευόμενη από εξαιρετικά signature cocktails και premium spirits. 

Matsuhisa

Από το wagyu katsu sando, το donburi με σολομό ή τόνο σε άρτια απόδοση, μέχρι το τεριγιάκι νεαρού κοτόπουλου με τρούφα και την χυμώδη skirt steak black angus, το ανανεωμένο μενού έχει όλες τις προδιαγραφές για να κερδίσει τους απαιτητικούς ουρανίσκους του gourmand κοινού του διαθέτοντας και τα μεγάλα ατού του άνετου μοντέρνου περιβάλλοντος και της ανεμπόδιστης θέας στο υπέροχο γαλάζιο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Σάββατο & Κυριακή, από τις 13:00, Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510, IG: @matsuhisa_athens, matsuhisaathens.com 

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.

Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου;

Με σημαντική παρουσία στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα είναι μια από τις πιο δυναμικές γαστρονομικές περιοχές της χώρας. Ελάτε να τη γνωρίσουμε με το πηρούνι στο χέρι, παίρνοντας γεύση από τα βραβευμένα εστιατόρια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.