Το brunch στο "Soirée the bistro" είναι εμπειρία

Φροντισμένο και με φινέτσα παριζιάνικου μπιστρό, το «Soirée» διαθέτει όλα τα κομφόρ για το ξεκίνημα αλλά και τη συνέχεια της μέρας με το brunch να έχει τα γευστικά πρωτεία.

Soiree © Λεωνίδας Τούμπανος

Ένα προσεγμένο ποιοτικά πρωινό ή brunch είναι ευχάριστη συνήθεια που συνδυαστικά με αρωματικά χαρμάνια καφέ και ζεστά ή κρύα καλοφτιαγμένα ροφήματα, επισφραγίζει ένα καλό ξεκίνημα τις πρώτες ώρες της μέρας. Το "Soirée", με την υπογραφή της έμπειρης ομάδας του Ομίλου "Καστελόριζο”, είναι από τα αθηναϊκά σημεία αναφοράς όταν μιλάμε για brunch αφού εδώ, εκτός από εξαιρετικό πρωινό, θα απολαύσετε και μια ενδιαφέρουσα ποικιλία πιάτων ταιριαστών με την κουλτούρα που έξυπνα συνδυάζει το πρωινό με το μεσημεριανό γεύμα. 

Soiree
© Λεωνίδας Τούμπανος

Soiree
© Λεωνίδας Τούμπανος

Για του λόγου το αληθές, στο μενού θα βρείτε όλα τα κλασικά, σε εκδοχές ωραία στυλιζαρισμένες γευστικά με την comfort νοστιμιά που αποζητάτε σε χαλαρές mid-day συναντήσεις ή solo περάσματα από τη σάλα ενός μπιστρό. Από τα πιο απλά με τον "βασιλιά του brunch" όπως είναι τα ζουμερά scrambled eggs, με χοιρομέρι ή με παρμεζάνα και μανιτάρια έως τα fiorentine, που σερβίρονται με αφράτο μπριός, χοιρινό, σπανάκι, κρέμα τυριών, μπεσαμέλ και σωστά ποσαρισμένα αυγά και φυσικά τα διάσημα Benedict ξαπλωμένα πάνω σε μπριός, μαζί με σολομό, σάλτσα ολαντέζ και επίσης αυγά ποσέ. Τα τελευταία έχουν την τιμητική τους στη δημοφιλή "κυρία" του brunch, την croque madame, σε μπριός με χοιρομερι, μπεσαμέλ, γραβιέρα, παρμεζάνα, και σε κρουασάν με guacamole, πράσινη σαλάτα και τριμμένη παρμεζάνα, συνδυασμός που αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε. Ο σενιέ όμως croque monsier με χοιρομερι, μπεσαμέλ, γραβιέρα και παρμεζάνα είναι αξία σταθερή ενώ το soiree brioche με μοσχάρι, wollgrain mayo, βολάκι Άνδρου, καραμελωμένο κρεμμύδι και ρόκα αποτελεί επίσης σοβαρό λόγο επιστροφής.

Soiree
© Λεωνίδας Τούμπανος

Λίγο πριν την αποχώρηση, αν θέλετε κάτι ελαφρύ, το γιαούρτι με φρούτα είναι μια επιλογή απλή αλλά ιδανική ενώ το pain perdu, δηλαδή brioche με κρέμα μασκαρπόνε βανίλιας και φρέσκια καραμέλα, θα σας γλυκάνει δίπλα στο french toast με φρέσκα φρούτα ξηρούς καρπούς και μέλι.

 Φιλελλήνων 4, Αθήνα, 210 3226087 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στα αθηναϊκά ουζερί πριν την έξοδο του Πάσχα

Τελευταίες ημέρες της νηστείας και ιδανικό ζέσταμα για τον οβελία, με θαλασσινά καλούδια και αποστάγματα, σε αυτές τις διευθύνσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
17/04/2025

Φαγητό, ποτό και socializing στην Καψάλη, τη νέα πιάτσα του Κολωνακίου

Η outsider πιάτσα ξεκινά από την κάτω μεριά της πλατείας και τερματίζει στην Ηροδότου, συγκεντρώνοντας όμως στα λίγα μέτρα της το ενδιαφέρον.

"Η καλύτερη σαλάτα του κόσμου είναι ελληνική" και μερικές σκέψεις πάνω σε αυτό

Καλές οι λίστες του TasteAtlas αλλά πώς προκύπτουν, τι εξυπηρετούν και σε ποιους απευθύνονται τελικά;

Την Μεγάλη Παρασκευή στρώνουν Αγιορείτικο τραπέζι στο Κουκάκι

Μία ξεχωριστή βραδιά στο Κινωνώ, αφιερωμένη στη νηστεία και το κρασί, σε συνεργασία με το Κτήμα Οινογένεσις.

Γλυκά για το Πάσχα στα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας

Γυρίσαμε την πόλη ψάχνοντας "τ΄αβγά και τα πασχάλια" και προτείνουμε κάποια από τα καλύτερα, εκεί που πρώτο ρόλο παίζει η ποιότητα των υλικών, η σωστή τεχνική αλλά και η εμφάνιση. Ιδού η λίστα μας.

Στα Λαλάγγια για νηστίσιμα και μαγειρίτσα

Το γευστικό σποτ του Χαλανδρίου μαγειρεύει στο πνεύμα των ημερών.

Ποια είναι τα καλύτερα εστιατόρια του Νοτίου Αιγαίου;

Με σημαντική παρουσία στους Χρυσούς Σκούφους και τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας, οι Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα είναι μια από τις πιο δυναμικές γαστρονομικές περιοχές της χώρας. Ελάτε να τη γνωρίσουμε με το πηρούνι στο χέρι, παίρνοντας γεύση από τα βραβευμένα εστιατόρια των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.