Νέες γαστρονομικές περιπέτειες στο "ΒÓTOXE Athens"

Το club restaurant με την κοσμοπολίτικη αύρα που αποτέλεσε μια από τις πιο hot αθηναϊκές αφίξεις του 2024 υποδέχεται δυναμικά τη νέα σεζόν.

ΒÓTOXE

 Το εστιατόριο-εμπειρία που αποτέλεσε μια από τις πιο hot αφίξεις της χρονιάς υποδέχεται τη νέα σεζόν με διαφορετικές γευστικές προτάσεις. Αναζητώντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ασιατική γαστρονομία με τις οικείες γεύσεις και αρώματα της Μεσογείου το "ΒÓTOXE Athens" νοηματοδοτεί εκ νέου την έννοια του fusion στην καρδιά της πόλης.

Τόσο στην κομψή σάλα του όσο και στον ατμοσφαιρικό open air χώρο "The Ethereal Garden", που εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες, το κοσμοπολίτικό club restaurant σερβίρει πιάτα εκλεπτυσμένης απλότητας που συνδυάζουν φαντασία, γεύση και υψηλή αισθητική. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην κουζίνα του "ΒÓTOXE" παίζουν οι ποιοτικές πρώτες ύλες αλλά και οι προχωρημένες τεχνικές που αναδεικνύουν τις εξωτικές μίξεις.

Νέες γαστρονομικές περιπέτειες στο "ΒÓTOXE Athens" - εικόνα 1

Νέες γαστρονομικές περιπέτειες στο "ΒÓTOXE Athens" - εικόνα 2

Τι συμβαίνει όταν τα μυρωδικά και τα βότανα της Μεσογείου συναντούν τα μπαχαρικά της Ασίας; Σε ένα μενού-πρό(σ)κληση σε νέες γαστρονομικές εξερευνήσεις ξεχωρίζουν προτάσεις, όπως το ταρτάρ καβουριού με yuzu και λάδι λευκής τρούφας και οι γαρίδες tempura με γλάσο βαλσάμικου. 

Τους δικούς τους φανατικούς έχει όμως και το sasimi αρτυμένο με ελαιόλαδο και φρέσκο δεντρολίβανο αλλά και το παστίτσιο από μοσχαρίσιο ραγού  με σάλτσα porto και αφρό παρμεζάνας. Ο απόλυτος επίλογος στο "ΒÓTOXE" γράφεται γλυκά με αέρινη κρέμα φιστικιού Αιγίνης σε αφράτο γαλλικό choux. Σε αντίστοιχα υψηλά επίπεδα τεχνικής και service σιγοντάρει και η μπάρα του "ΒÓTOXE Athens" προτείνοντας μια σειρά από premium spirits και καλοφτιαγμένα ποτά. 

ΒÓTOXE

ΒÓTOXE

Το cocktail bar συμπληρώνει την απροσδόκητη γευστική εμπειρία βάζοντας στο shaker γεύσεις και αρώματα από τη Μεσόγειο και την Ασία. Highlight της σεζόν που ξεκινά με ενθουσιασμό στο αγαπημένο σποτ θα είναι επίσης η διοργάνωση εκλεκτικών events με τη συμμετοχή διάσημων DJs, όπως ακριβώς και πέρσι. Ενδεικτικά από τα decks του "ΒÓTOXE" έχουν περάσει super stars, όπως ο David Moralles, o Joejy, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις και ενημερώσεις, ακολουθήστε το "ΒÓTOXE Athens" στο Instagram, το Facebook, το TikTok και το Youtube

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο "Αορίτης" στην εποχή της ταβέρνας

Το εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη κρατά το όνομα αλλά προσεγγίζει πιο σφαιρικά πια τη γεύση της παράδοσης. Πάντοτε όμως, με την ίδια νοστιμιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/10/2024

"Penthouse 21": Φροντισμένη κουζίνα και μοναδική θέα στα ψηλά του "President"

Το εμβληματικό αθηναϊκό τοπόσημο φρεσκάρει με ωραίο τρόπο τη γευστική του πρόταση και τη γαρνίρει με μία αφ' υψηλού οπτική της πόλης.

"Η ελιά είναι Delacroix": Μία διαφορετική γευσιγνωσία ελαιόλαδου με τον Αριστοτέλη Μέγκουλα

Ο βραβευμένος σεφ μας ξεναγεί στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ελαιόλαδου, στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή.

Έξοδος σε ιταλικό εστιατόριο: Ένα αφιέρωμα στην ιταλική κουζίνα της Αθήνας και τα σημεία που πρέπει να δοκιμάσεις

Ιταλικό εστιατόριο, τρατορία ή πιτσαρία; Όπως κι αν το πεις, τα παρακάτω σημεία του αθηναϊκού χάρτη σερβίρουν τις γεύσεις της Ιταλίας στα καλύτερά τους.

Είναι το "παιδικό φαγητό" η νέα haute cuisine; Και τι σχέση έχει με τους kidults, τους ενήλικες-παιδιά;

'Οταν η γαστρονομική σκηνή συναντά το μήνυμα της πολιτιστικής βιομηχανίας "μείνε παιδί για πάντα".

Πού τρώμε στη Γλυφάδα;

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στη Γλυφάδα περιλαμβάνει επιλογές που καλύπτουν κάθε γούστο, από μεξικάνικα στέκια και χαλαρά all-day spots μέχρι μοντέρνα μπιστρό και αγαπημένα burger joints.

5 σημεία για top κρουασάν στην Αθήνα

Αποθέωση της βουτυράτης ζύμης και των εθιστικών γεμισμάτων στις παρακάτω αθηναϊκές πινέζες.