Νέες γαστρονομικές περιπέτειες στο "ΒÓTOXE Athens"

Το club restaurant με την κοσμοπολίτικη αύρα που αποτέλεσε μια από τις πιο hot αθηναϊκές αφίξεις του 2024 υποδέχεται δυναμικά τη νέα σεζόν.

ΒÓTOXE

 Το εστιατόριο-εμπειρία που αποτέλεσε μια από τις πιο hot αφίξεις της χρονιάς υποδέχεται τη νέα σεζόν με διαφορετικές γευστικές προτάσεις. Αναζητώντας την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ασιατική γαστρονομία με τις οικείες γεύσεις και αρώματα της Μεσογείου το "ΒÓTOXE Athens" νοηματοδοτεί εκ νέου την έννοια του fusion στην καρδιά της πόλης.

Τόσο στην κομψή σάλα του όσο και στον ατμοσφαιρικό open air χώρο "The Ethereal Garden", που εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες, το κοσμοπολίτικό club restaurant σερβίρει πιάτα εκλεπτυσμένης απλότητας που συνδυάζουν φαντασία, γεύση και υψηλή αισθητική. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην κουζίνα του "ΒÓTOXE" παίζουν οι ποιοτικές πρώτες ύλες αλλά και οι προχωρημένες τεχνικές που αναδεικνύουν τις εξωτικές μίξεις.

Νέες γαστρονομικές περιπέτειες στο "ΒÓTOXE Athens" - εικόνα 1

Νέες γαστρονομικές περιπέτειες στο "ΒÓTOXE Athens" - εικόνα 2

Τι συμβαίνει όταν τα μυρωδικά και τα βότανα της Μεσογείου συναντούν τα μπαχαρικά της Ασίας; Σε ένα μενού-πρό(σ)κληση σε νέες γαστρονομικές εξερευνήσεις ξεχωρίζουν προτάσεις, όπως το ταρτάρ καβουριού με yuzu και λάδι λευκής τρούφας και οι γαρίδες tempura με γλάσο βαλσάμικου. 

Τους δικούς τους φανατικούς έχει όμως και το sasimi αρτυμένο με ελαιόλαδο και φρέσκο δεντρολίβανο αλλά και το παστίτσιο από μοσχαρίσιο ραγού  με σάλτσα porto και αφρό παρμεζάνας. Ο απόλυτος επίλογος στο "ΒÓTOXE" γράφεται γλυκά με αέρινη κρέμα φιστικιού Αιγίνης σε αφράτο γαλλικό choux. Σε αντίστοιχα υψηλά επίπεδα τεχνικής και service σιγοντάρει και η μπάρα του "ΒÓTOXE Athens" προτείνοντας μια σειρά από premium spirits και καλοφτιαγμένα ποτά. 

ΒÓTOXE

ΒÓTOXE

Το cocktail bar συμπληρώνει την απροσδόκητη γευστική εμπειρία βάζοντας στο shaker γεύσεις και αρώματα από τη Μεσόγειο και την Ασία. Highlight της σεζόν που ξεκινά με ενθουσιασμό στο αγαπημένο σποτ θα είναι επίσης η διοργάνωση εκλεκτικών events με τη συμμετοχή διάσημων DJs, όπως ακριβώς και πέρσι. Ενδεικτικά από τα decks του "ΒÓTOXE" έχουν περάσει super stars, όπως ο David Moralles, o Joejy, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις και ενημερώσεις, ακολουθήστε το "ΒÓTOXE Athens" στο Instagram, το Facebook, το TikTok και το Youtube

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.