To "Ox Athens" κάνει την κρεατοφαγία fun ξανά

Το στέκι – φαβορί των Ιλισίων συνεχίζει τη διαδρομή του προς την επιτυχία για δεύτερη χρονιά, κλείνοντάς μας ραντεβού με τη μοντέρνα, fun κρεατοφαγία στον ντιζαϊνάτο χώρο του, με value for money πολιτική που μας κάνει να επιστρέφουμε ξανά και ξανά.

Ox Athens

Παντρεύοντας με τρόπο μοναδικό την τόσο οικεία σε όλους μας νοστιμιά της παραδοσιακής κρεατοταβέρνας και της ψησταριάς, με τη γοητεία ενός μοντέρνου, μητροπολιτικής πνοής κι αισθητικής χώρου, το "Ox Athens" έκατσε φαρδύ πλατύ στις καλοφαγικές μας αγάπες στην πόλη από την μέρα που μας πρωτοσυστήθηκε, ως στέκι ιδανικό για ξεχωριστές βραδιές με παρέες ή το έτερον ήμισυ, αλλά και για μεσημεριανά επαγγελματικά lunch meetings, ή ακόμη καλύτερα για after work εξόδους. Σουξέ από τα γεννοφάσκια του, αλλά και αγαπημένο μας στέκι για όλη τη διάρκεια της πρώτης του χρονιάς, φέτος το "Ox Athens", ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδι, επανέρχεται ανανεωμένο στο προσκήνιο της αθηναϊκής καλοφαγίας, κάνοντας την πεντανόστιμη πρότασή του ακόμη πιο ελκυστική.

OX Chop House

OX Chop house

Από τη μία, ένας μινιμαλιστικά κομψός χώρος, με industrial στοιχεία και γήινους τόνους. Από την άλλη, η σαγηνευτική σκηνογραφία της ανοιχτής κουζίνας, με την έμπειρή ομάδα της να δίνει περφόρμανς μπρος στις ψησταριές και την custom made parilla. Και στη μέση, προτάσεις που κυμαίνονται από τζιγεροσαρμάδες, πασά κεφτέ και χειροποίητες πίτες στα κάρβουνα, μέχρι χοιρινή μπριζολοπανσέτα, παϊδάκια πρόβατου και premium κοπές από Αργεντινή ή ΗΠΑ. Γνώριμες, αγαπημένες γεύσεις σε upgraded εκδοχές, βασισμένες σε επιλεγμένα ένα – ένα εξαιρετικά υλικά από μικρούς και μερακλήδες Έλληνες παραγωγούς, αλλά και κορυφαίες φάρμες του εξωτερικού, φέρνουν στο πιάτο μας μια μοντέρνα και κλασική ταυτόχρονα, αλλά πάντα προσεγμένη πρόταση κρεατοφαγίας, που τιμά τις γευστικές μας μνήμες, φέρνοντάς τες στο σήμερα.

OX Chop House

Το πρόβειο τζατζίκι με fermented αγγούρι, η αυθεντική καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, η φορτσάτη τυροκαυτερή, η μυρωδάτη μαϊντανοσαλάτα με τα ροδίτικα λαδοπιτάκια για τις απαραίτητες βούτες, και κυρίως τα μαγειρευτά του ξυλόφουρνου όπως το τσιγαριαστό αρνί ή η σιφνέικη ρεβιθάδα, όλα εδώ δίνουν ατμόσφαιρα γιορτής. Παράλληλα, ζουμερά κοντοσούβλια (χοιρινό και κοτόπουλο), αφράτα παϊδάκια γάλακτος και πληθωρικά χοιρινά ή μοσχαρίσια steaks, παρέα με ζουμερά φρυγαδέλια, αέρινα συκωτάκια, μελωμένους μοσχαρίσιους σιδηρόδρομους και λιχούδικα φιλέτα προβατίνας, ξεδιπλώνουν στο τραπέζι το ανεξάντλητο παλμαρέ της ελληνοπρεπούς κρεατοφαγίας, με την εντυπωσιακή λίστα κρασιών (περισσότερο από 100 ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα) να μετατρέπει την εμπειρία σε μυσταγωγία.

OX Chop House

Το γλυκό φινάλε, δε, είναι εγγυημένο, με μους σοκολάτας με τριμμένο φουντούκι κι αλμυρή καραμέλα, αλλά κι εκμέκ με κρέμα φιστικιού και σιροπιασμένους κύβους τσουρεκιού να βάζουν υπογραφή σε μια περιποιημένη έξοδο με value for money λογική, που θέλουμε να απολαμβάνουμε ξανά και ξανά. Και ξέρετε κάτι; Αυτό ακριβώς θα κάνουμε!

Ox Chop House

Ox Athens
Χατζηγιάννη Μέξη 9, Ιλίσια, 2107107070
IG: @ox_athens

Περισσότερες πληροφορίες

OX Athens

Χατζηγιάννη Μέξη 9, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/11/2024

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.

Ο "Paleos" είναι αλλιώς

Αύρα από τα παλιά στον πεζόδρομο της Αδριανού φέρνει το καινούργιο αυτό μεζεδοπωλείο με τη χαλαρή ατμόσφαιρα και τις προσεγμένες γεύσεις που προορίζονται για τη μέση του τραπεζιού.

Στην Αθηναϊκή Ταράτσα και για πρωινό

Μία από τις δημοφιλέστερες αφίξεις της σεζόν παρουσιάζει το νέο της, παραδοσιακό ελληνικό, πρωινό.