To "Ox Athens" κάνει την κρεατοφαγία fun ξανά

Το στέκι – φαβορί των Ιλισίων συνεχίζει τη διαδρομή του προς την επιτυχία για δεύτερη χρονιά, κλείνοντάς μας ραντεβού με τη μοντέρνα, fun κρεατοφαγία στον ντιζαϊνάτο χώρο του, με value for money πολιτική που μας κάνει να επιστρέφουμε ξανά και ξανά.

Ox Athens

Παντρεύοντας με τρόπο μοναδικό την τόσο οικεία σε όλους μας νοστιμιά της παραδοσιακής κρεατοταβέρνας και της ψησταριάς, με τη γοητεία ενός μοντέρνου, μητροπολιτικής πνοής κι αισθητικής χώρου, το "Ox Athens" έκατσε φαρδύ πλατύ στις καλοφαγικές μας αγάπες στην πόλη από την μέρα που μας πρωτοσυστήθηκε, ως στέκι ιδανικό για ξεχωριστές βραδιές με παρέες ή το έτερον ήμισυ, αλλά και για μεσημεριανά επαγγελματικά lunch meetings, ή ακόμη καλύτερα για after work εξόδους. Σουξέ από τα γεννοφάσκια του, αλλά και αγαπημένο μας στέκι για όλη τη διάρκεια της πρώτης του χρονιάς, φέτος το "Ox Athens", ανοιχτό καθημερινά από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδι, επανέρχεται ανανεωμένο στο προσκήνιο της αθηναϊκής καλοφαγίας, κάνοντας την πεντανόστιμη πρότασή του ακόμη πιο ελκυστική.

OX Chop House

OX Chop house

Από τη μία, ένας μινιμαλιστικά κομψός χώρος, με industrial στοιχεία και γήινους τόνους. Από την άλλη, η σαγηνευτική σκηνογραφία της ανοιχτής κουζίνας, με την έμπειρή ομάδα της να δίνει περφόρμανς μπρος στις ψησταριές και την custom made parilla. Και στη μέση, προτάσεις που κυμαίνονται από τζιγεροσαρμάδες, πασά κεφτέ και χειροποίητες πίτες στα κάρβουνα, μέχρι χοιρινή μπριζολοπανσέτα, παϊδάκια πρόβατου και premium κοπές από Αργεντινή ή ΗΠΑ. Γνώριμες, αγαπημένες γεύσεις σε upgraded εκδοχές, βασισμένες σε επιλεγμένα ένα – ένα εξαιρετικά υλικά από μικρούς και μερακλήδες Έλληνες παραγωγούς, αλλά και κορυφαίες φάρμες του εξωτερικού, φέρνουν στο πιάτο μας μια μοντέρνα και κλασική ταυτόχρονα, αλλά πάντα προσεγμένη πρόταση κρεατοφαγίας, που τιμά τις γευστικές μας μνήμες, φέρνοντάς τες στο σήμερα.

OX Chop House

Το πρόβειο τζατζίκι με fermented αγγούρι, η αυθεντική καπνιστή μελιτζανοσαλάτα, η φορτσάτη τυροκαυτερή, η μυρωδάτη μαϊντανοσαλάτα με τα ροδίτικα λαδοπιτάκια για τις απαραίτητες βούτες, και κυρίως τα μαγειρευτά του ξυλόφουρνου όπως το τσιγαριαστό αρνί ή η σιφνέικη ρεβιθάδα, όλα εδώ δίνουν ατμόσφαιρα γιορτής. Παράλληλα, ζουμερά κοντοσούβλια (χοιρινό και κοτόπουλο), αφράτα παϊδάκια γάλακτος και πληθωρικά χοιρινά ή μοσχαρίσια steaks, παρέα με ζουμερά φρυγαδέλια, αέρινα συκωτάκια, μελωμένους μοσχαρίσιους σιδηρόδρομους και λιχούδικα φιλέτα προβατίνας, ξεδιπλώνουν στο τραπέζι το ανεξάντλητο παλμαρέ της ελληνοπρεπούς κρεατοφαγίας, με την εντυπωσιακή λίστα κρασιών (περισσότερο από 100 ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα) να μετατρέπει την εμπειρία σε μυσταγωγία.

OX Chop House

Το γλυκό φινάλε, δε, είναι εγγυημένο, με μους σοκολάτας με τριμμένο φουντούκι κι αλμυρή καραμέλα, αλλά κι εκμέκ με κρέμα φιστικιού και σιροπιασμένους κύβους τσουρεκιού να βάζουν υπογραφή σε μια περιποιημένη έξοδο με value for money λογική, που θέλουμε να απολαμβάνουμε ξανά και ξανά. Και ξέρετε κάτι; Αυτό ακριβώς θα κάνουμε!

Ox Chop House

Ox Athens
Χατζηγιάννη Μέξη 9, Ιλίσια, 2107107070
IG: @ox_athens

Περισσότερες πληροφορίες

OX Athens

Χατζηγιάννη Μέξη 9, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα κατσαρολάδικα του Κολωνακίου: πού τρώμε μαγειρευτά στην posh γειτονιά του Κέντρου;

Προπύργιο της αστικής Αθήνας, γειτονιά μοντέρνα, οικεία και κλασική ταυτόχρονα, ανάμεσα σε μοδάτα μαγαζιά και αιχμηρά concepts το Κολωνάκι φιλοξενεί και μερικά από τα πιο ιστορικά μαγέρικα της πόλης, που επί σειρά δεκαετιών βάζουν καθημερινά την κατσαρόλα στη φωτιά σκορπώντας αρώματα αληθινού φαγητού στη γειτονιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
17/10/2024

"Ora" για wine & dine στο "One&Only Aesthesis"

Μια σειρά από exclusive wine events στο δημοφιλές σποτ των ΝΠ.

Η ξεχωριστή ιστορία πίσω από τα πιάτα του "Ex Machina"

Όταν ο Άνταμ Κοντοβάς συνάντησε τον Γιάννη, προέκυψε κάτι όμορφο και άκρως αντιπροσωπευτικό για το "Ex Machina".

Στο "Ark" για το Ημερολόγιο των Σεφ

Αγαπημένοι σεφ, ελληνικές γεύσεις και μαθήματα μαγειρικής τέχνης για μικρούς μάγειρες το επόμενο διάστημα στο δημοφιλές σποτ των ΝΠ.

Για τη ΤΗΕ ΤΕΛΟΣ SOCIETY, το ψωμί είναι τα πάντα

Μια συζήτηση με τη Γεωργία Κοτρέτσος, εικαστικό και ιδρύτρια της ΜΚΟ ΤΗΕ ΤΕΛΟΣ SOCIETY, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Άρτου.

5 νόστιμες στάσεις στα Πετράλωνα

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στα Πετράλωνα περιλαμβάνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γούστο, από ζεστά μεζεδοστέκια και παραδοσιακές ταβέρνες μέχρι σύγχρονα street food και βραβευμένα εστιατόρια.

Ο "Αορίτης" στην εποχή της ταβέρνας

Το εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη κρατά το όνομα αλλά προσεγγίζει πιο σφαιρικά πια τη γεύση της παράδοσης. Πάντοτε όμως, με την ίδια νοστιμιά.