S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Sea Side" στη Λευκάδα

Το παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Γένι συνδυάζει αρμονικά τη θέα στον κόλπο του Βλυχού με την προσεγμένη εμπειρία φαγητού σε έναν θερινό προορισμό.

Sea Side Λευκάδα

Το νησί των ποιητών διαθέτει νόστιμους προορισμούς και γαστρονομικά στέκια που νοστιμίζουν τη διαμονή μας κατά τη θερινή ραστώνη. Το παραθαλάσσιο "Sea Side", με τη μοναδική θέα στον κόλπο του Βλυχού και τα λευκά σκάφη να αρμενίζουν, συνδυάζει την προσεγμένη γαστρονομική εμπειρία με τη φυσική ομορφιά, που στο σύνολό τους το καθιστούν θαυμάσια επιλογή εξόδου. 'Έξτρα πινελιά στο καλοκαιρινό μοτίβο η πισίνα στο κέντρο του χώρου που με τη δύση του ήλιου φωτίζεται ατμοσφαιρικά.  

Sea Side Λευκάδα

Sea Side Λευκάδα

Με εμπειρία 33 χρόνων μεράκι και αγάπη για το χώρο της φιλοξενίας, ο ιδιοκτήτης του "Sea Side”, Κωνσταντίνος Καββαδάς, κατάφερε να συνδυάσει την κοσμοπολιτικη  κουζίνα με την ελληνική παραδοσιακή γεύση και το εστιατόριό του να γίνει τοπόσημο του νησιού για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. 

Sea Side Λευκάδα

Το κομψό "Sea Side” αγκαλιάζει περιμετρικά η ζεν φινέτσα της φύσης, με την θέα της θάλασσας και τα βουνά να δεσπόζουν στην πίσω πλευρά του, σε μια υψηλής αισθητικής σύνθεση. Σε περιβάλλον ηρεμίας και χαλάρωσης λοιπόν οι επισκέπτες καλωσορίζονται θερμά αφού φθάσουν οδικώς, με βάρκα ή με τον ιδιωτικό πλωτήρα του εστιατορίου, απολαμβάνοντας μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία υπό το φως των κεριών. Το μενού περιλαμβάνει μια γκάμα γευστικών προτάσεων, προτείνουμε όμως να ξεκινήσετε με τη χωριάτικη "cheesecake”, συνεχίζοντας ceviche με ψάρι ημέρας, από ζυμαρικά να δοκιμάσετε τη μακαρονάδα με καλαμάρι ή την al limone και από κυρίως το τρυφερό φιλέτο ψαριού με γαλάκτωμα πατάτας και χόρτα εποχής ή το ζουμερό μοσχαρίσιο φιλέτο Ω3, ό,τι πρέπει για τους λάτρεις της κρεατοφαγίας. 

Γένι, Λευκάδα, 69777 35889, 26450 95604, FB: Seaside Geni Lefkadas , IG: @seasidelefkadaseaside-lefkada.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Εστιατόρια και μπαρ σε ταράτσες και αυλές για την Πανσέληνο του Αυγούστου

Μαγαζιά για φαγητό, ποτό και γλυκό για να απολαύσετε το φετινό Αυγουστιάτικο φεγγάρι, γνωστό ως "Πανσέληνος του Οξύρρυγχου".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/08/2024

4 μέρη για να φας με ένα εικοσάρικο στην τσέπη

Ψαγμένοι μεζέδες, λιμπιστικά burger και λαχταριστές vegan επιλογές σε περιμένουν σε τέσσερα εστιατόρια που θα σε κάνουν να ξεχάσεις την αυγουστιάτικη μελαγχολία χάρη στις προσιτές τιμές τους.

Τα εστιατόρια που πρέπει να επισκεφτείτε στην Κέρκυρα

Τα πιο εκφραστικά, τολμηρά, συναισθηματικά, παραδοσιακά, νεωτεριστικά πιάτα του νησιού των Φαιάκων, που ξεχωρίσαμε στις καλοκαιρινές μας γευσιγνωσίες.

Ποια είναι η γαστρονομική "αγία τριάδα" του Sani Resort;

Τρία εστιατόρια που κρατούν ψηλά τη γαστρονομική σημαία του πολυτελούς προορισμού, επιβεβαιώνουν και φέτος την πρωτοκαθεδρία τους στις καλοφαγικές μας προτιμήσεις.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.