Tο "Pepe Rosso" στο Λουτράκι φέρνει την Ιταλία στο τραπέζι μας με την ομορφότερη θέα στον Κορινθιακό

Το φιλόξενο spot στην παραλία του Λουτρακίου έχει γίνει στέκι για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες, risotti, πίτσες και όχι μόνο. Σκέφτεσαι ιδανικότερο συνδυασμό για γευστική κοντινή απόδραση;

Pepe Rosso Λουτράκι

Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που το "Pepe Rosso" ξεκίνησε τη δική του ιστορία στην παραλία του Λουτρακίου, εκεί όπου από το 1971 βρισκόταν η πιτσαρία του Μουστάκα, ακριβώς δίπλα στο Δημαρχείο Λουτρακίου, Ποσειδώνος και Ιάσωνος 2. Έχοντας ως βάση το πλέον προνομιακό location με μεγάλες βεράντες και το ηλιοβασίλεμα του Κορινθιακού στο πιάτο αλλά και άνετο κλειστό χώρο με άπλετη θαλασσινή θέα, το εστιατόριο μένει ανοιχτό όλο το χρόνο με τη φιλοσοφία του να κινείται στο τρίπτυχο γεύση, ατμόσφαιρα και εξυπηρέτηση. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το Λουτράκι είναι αγαπημένη ιδέα για αποδράσεις εξπρές, ακόμη και για μονοήμερη εκδρομή για μπάνιο και φαγητό, οι μετοχές του ανεβαίνουν! 

Στο "Pepe Rosso" θα νιώσεις φιλικά από την πρώτη στιγμή και θα απολαύσεις γεύσεις που θα σε κάνουν να θέλεις να επιστρέψεις σύντομα. Θα ξεκινήσεις με antipasti όπως τηγανητά sticks μοτσαρέλας ή panzerotti με χειροποίητη ζύμη με σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, γκοργκοτζόλα και προσούτο αλλά και δροσερές σαλάτες όπως η πράσινη Pepe Rosso, με σταφίδες, γκοργκοντζόλα, αχλάδι, και vinaigrette εσπεριδοειδών ή βέρα Ιταλιάνα Caprese με φρέσκια μοτσαρέλα, φέτες ντομάτας, με πέστο βασιλικού και φυλλαράκια ρόκας.

Pepe Rosso Λουτράκι

Η πίτσα δίνει έμφαση στο ζυμάρι που κάνει τη διαφορά και γαρνίρεται με σπέσιαλ toppings είτε πρόκειται για τη σάλτσα ντομάτας και την μοτσαρέλα μιας κλασικής Margerita, είτε για πεπερόνι, προσούτο-ρόκα ή Al pesto με προσούτο crudo, πέστο βασιλικού και ντοματίνια.

Pepe Rosso Λουτράκι

Διαχρονικά αγαπημένη επιλογή τα κλασικά ζυμαρικά, όπως μια σωστή Carbonara με ξεροψημένη πανσέτα κι αυγό σε λευκή σάλτσα παρμεζάνας με μαύρο πιπέρι, Linguine aglio olio ή Amatriciana με ξεροψημένη πανσέτα σε σάλτσα ντομάτας, γαριδομακαρονάδα με σκόρδο, λάδι και ντοματίνια, κριθαρότο με θαλασσινά, ή φρέσκα νιόκι σε ελαφριά σάλτσα ντομάτας, σκόρδο, βασιλικό και μοτσαρέλα. 

Pepe Rosso Λουτράκι

Δεν λείπουν τα χυλωμένα risotti αλλά και κυρίως πιάτα σε κρέας, όπως το φιλέτο κοτόπουλο σχάρας με φρέσκο λεμόνι, τα σκαλοπίνια Pepe Rosso (φιλετάκια χοιρινά με σάλτσα πιπεριών), το rib eye, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι στη σχάρα με ή χωρίς σάλτσα παρμεζάνας και μπέικον, ή το χοιρινό σνίτσελ Μιλανέζε παναρισμένο με σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, flakes παρμεζάνας και μοτσαρελα. 

Pepe Rosso Λουτράκι

Κλασικά ιταλικά dolci, και επιλογές σε κρασί και μπύρα από τη λίστα που καλύπτουν διαφορετικά γούστα συνοδεύουν αρμονικά τα πιάτα που μας "ταξιδεύουν" φέρνοντας αεράκι Ιταλικής Ριβιέρας στον Κορινθιακό.

Ποσειδώνος & Ιάσωνος 2, Λουτράκι, 2744 066656
FB: Pepe Rosso 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει τι εστί "cena spettacolo" στο "Dal Professore Gastro Bar"

Από τον "προφέσορα" της ιταλικής κουζίνας Νίκο Δημητροκάλη και την ομάδα του ολόφρεσκου γαστρομπάρ στην Πραξιτέλους.

14/01/2025

Νέο ωράριο λειτουργίας για το εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού

Ανοιχτό και τις βραδινές ώρες θα είναι το εστιατόριο του μουσείου.

"Sister": Στο Ψυχικό για pad thai και ωραίες μουσικές

Το thai bar restaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη έχει άποψη, γοητεία και νοστιμιά.

Καπάνι Μάρκετ: Το νέο οινορεστοράν του Μεταξουργείου έχει κάτι από Θεσσαλονίκη και Φλώρινα

Η φιλοσοφία της υπαίθριας αγοράς συνυπάρχει με παραδοσιακή γεύση και DJ sets με βινύλια.

Το Cafe Society επιστρέφει στο "Mona Athens"

Από τις 23 Ιανουαρίου και για ένα μήνα, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, η Γαλλίδα σεφ Justine Pruvot αναλαμβάνει το brunch στο δημοφιλές σποτ του Ψυρρή.

"Ryotei 118": Ένα διαφορετικό ιαπωνικό στη Γλυφάδα

Ο σεφ Αντώνης Κουρκούτας παρουσιάζει μία χαλαρή gastropub με έμπνευση από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

TROFELIA: Φέρνοντας το Α και το Ω στο τραπέζι

Η τέχνη του να διαλέγεις ό,τι ποιοτικότερο βρισκόταν ανέκαθεν στο DNA της TROFELIA.