Tο "Pepe Rosso" στο Λουτράκι φέρνει την Ιταλία στο τραπέζι μας με την ομορφότερη θέα στον Κορινθιακό

Το φιλόξενο spot στην παραλία του Λουτρακίου έχει γίνει στέκι για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες, risotti, πίτσες και όχι μόνο. Σκέφτεσαι ιδανικότερο συνδυασμό για γευστική κοντινή απόδραση;

Pepe Rosso Λουτράκι

Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που το "Pepe Rosso" ξεκίνησε τη δική του ιστορία στην παραλία του Λουτρακίου, εκεί όπου από το 1971 βρισκόταν η πιτσαρία του Μουστάκα, ακριβώς δίπλα στο Δημαρχείο Λουτρακίου, Ποσειδώνος και Ιάσωνος 2. Έχοντας ως βάση το πλέον προνομιακό location με μεγάλες βεράντες και το ηλιοβασίλεμα του Κορινθιακού στο πιάτο αλλά και άνετο κλειστό χώρο με άπλετη θαλασσινή θέα, το εστιατόριο μένει ανοιχτό όλο το χρόνο με τη φιλοσοφία του να κινείται στο τρίπτυχο γεύση, ατμόσφαιρα και εξυπηρέτηση. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το Λουτράκι είναι αγαπημένη ιδέα για αποδράσεις εξπρές, ακόμη και για μονοήμερη εκδρομή για μπάνιο και φαγητό, οι μετοχές του ανεβαίνουν! 

Στο "Pepe Rosso" θα νιώσεις φιλικά από την πρώτη στιγμή και θα απολαύσεις γεύσεις που θα σε κάνουν να θέλεις να επιστρέψεις σύντομα. Θα ξεκινήσεις με antipasti όπως τηγανητά sticks μοτσαρέλας ή panzerotti με χειροποίητη ζύμη με σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, γκοργκοτζόλα και προσούτο αλλά και δροσερές σαλάτες όπως η πράσινη Pepe Rosso, με σταφίδες, γκοργκοντζόλα, αχλάδι, και vinaigrette εσπεριδοειδών ή βέρα Ιταλιάνα Caprese με φρέσκια μοτσαρέλα, φέτες ντομάτας, με πέστο βασιλικού και φυλλαράκια ρόκας.

Pepe Rosso Λουτράκι

Η πίτσα δίνει έμφαση στο ζυμάρι που κάνει τη διαφορά και γαρνίρεται με σπέσιαλ toppings είτε πρόκειται για τη σάλτσα ντομάτας και την μοτσαρέλα μιας κλασικής Margerita, είτε για πεπερόνι, προσούτο-ρόκα ή Al pesto με προσούτο crudo, πέστο βασιλικού και ντοματίνια.

Pepe Rosso Λουτράκι

Διαχρονικά αγαπημένη επιλογή τα κλασικά ζυμαρικά, όπως μια σωστή Carbonara με ξεροψημένη πανσέτα κι αυγό σε λευκή σάλτσα παρμεζάνας με μαύρο πιπέρι, Linguine aglio olio ή Amatriciana με ξεροψημένη πανσέτα σε σάλτσα ντομάτας, γαριδομακαρονάδα με σκόρδο, λάδι και ντοματίνια, κριθαρότο με θαλασσινά, ή φρέσκα νιόκι σε ελαφριά σάλτσα ντομάτας, σκόρδο, βασιλικό και μοτσαρέλα. 

Pepe Rosso Λουτράκι

Δεν λείπουν τα χυλωμένα risotti αλλά και κυρίως πιάτα σε κρέας, όπως το φιλέτο κοτόπουλο σχάρας με φρέσκο λεμόνι, τα σκαλοπίνια Pepe Rosso (φιλετάκια χοιρινά με σάλτσα πιπεριών), το rib eye, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι στη σχάρα με ή χωρίς σάλτσα παρμεζάνας και μπέικον, ή το χοιρινό σνίτσελ Μιλανέζε παναρισμένο με σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, flakes παρμεζάνας και μοτσαρελα. 

Pepe Rosso Λουτράκι

Κλασικά ιταλικά dolci, και επιλογές σε κρασί και μπύρα από τη λίστα που καλύπτουν διαφορετικά γούστα συνοδεύουν αρμονικά τα πιάτα που μας "ταξιδεύουν" φέρνοντας αεράκι Ιταλικής Ριβιέρας στον Κορινθιακό.

Ποσειδώνος & Ιάσωνος 2, Λουτράκι, 2744 066656
FB: Pepe Rosso 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κορυφαίες γαστροδιευθύνσεις στη Ζάκυνθο: το νησί της πολπέτας, της φριτούρας και της αλιάδας έχει κάτι για όλους!

Η γαστρονομική άνθιση στο φιόρο του Λεβάντε καλά κρατεί, κι αυτά τα εστιατόρια είναι τα ιδανικότερα σημεία για να τη γευτείτε.

ΓΡΑΦΕΙ: ΝΤΙΝΑ ΓΚΡΟΥΜΟΥΤΗ
29/07/2024

"Surfer Maya Thai Canteen": μια νέα Thai street food καντίνα από τους Surfer Maya στο "Domes Aulus Zante" στη Ζάκυνθο

Το νέο concept φέρνει μία νέα Thai γαστρονομική εμπειρία στο κοινό με την καθοδήγηση του Πέτρου Ποντίκη.

Το κρητικό καφενείο στο επίκεντρο

Μουσική, τέχνες, γαστρονομία, αναβίωση παλαιών επαγγελμάτων & καφενείων, εκθέσεις και πλήθος άλλων στο Village Fest του δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου.

Γεύση υπό σκιάν: 20 ταβέρνες με αυλή στην Αθήνα

Ιστορικές και νεότερες, κλασικές και μοντέρνες, όλες εκείνες οι προτάσεις που υπηρετούν το δίπολο δροσιά-νοστιμιά.

Κάν’το όπως η Ρόδος! Τα εστιατόρια και οι ταβέρνες που κατάφεραν να κάνουν το νησί προορισμό για τοπική κουζίνα

Το Νησί των Ιπποτών ούτε ντρέπεται ούτε ξεχνά την απολύτως ξεχωριστή τοπική του κουζίνα, φροντίζοντας να την προβάλλει συστηματικά και παντού από την πιο κλασική ως την πιο φίνα και εκλεπτυσμένη εκδοχή της. Είθε κάποτε αυτή η τάση να αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση.

Στις ταβέρνες της Μυκόνου που τρώνε και ντόπιοι και επισκέπτες - κι όμως υπάρχουν!

Ναι, έχει κι από αυτές το νησί των Ανέμων. Και μάλιστα, κάποιες αρκετά αξιόλογες.

"Belle Amie": Για belle vie στο Πασαλιμάνι

Ατμοσφαιρικό και ιστορικό, με τη ρετρό γοητεία του να φέρνει στο προσκήνιο την πυκνή αστική του παράδοση, το σημείο αναφοράς του Πειραιά στρέφει πλώρη για νέες κατακτήσεις, με ζωηρή ενέργεια στη βεράντα και την πλατεία του, αλλά και κουζίνα που δίνει διαφορετική γεύση στην έννοια του all day.