Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που το "Pepe Rosso" ξεκίνησε τη δική του ιστορία στην παραλία του Λουτρακίου, εκεί όπου από το 1971 βρισκόταν η πιτσαρία του Μουστάκα, ακριβώς δίπλα στο Δημαρχείο Λουτρακίου, Ποσειδώνος και Ιάσωνος 2. Έχοντας ως βάση το πλέον προνομιακό location με μεγάλες βεράντες και το ηλιοβασίλεμα του Κορινθιακού στο πιάτο αλλά και άνετο κλειστό χώρο με άπλετη θαλασσινή θέα, το εστιατόριο μένει ανοιχτό όλο το χρόνο με τη φιλοσοφία του να κινείται στο τρίπτυχο γεύση, ατμόσφαιρα και εξυπηρέτηση. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που το Λουτράκι είναι αγαπημένη ιδέα για αποδράσεις εξπρές, ακόμη και για μονοήμερη εκδρομή για μπάνιο και φαγητό, οι μετοχές του ανεβαίνουν!
Στο "Pepe Rosso" θα νιώσεις φιλικά από την πρώτη στιγμή και θα απολαύσεις γεύσεις που θα σε κάνουν να θέλεις να επιστρέψεις σύντομα. Θα ξεκινήσεις με antipasti όπως τηγανητά sticks μοτσαρέλας ή panzerotti με χειροποίητη ζύμη με σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, γκοργκοτζόλα και προσούτο αλλά και δροσερές σαλάτες όπως η πράσινη Pepe Rosso, με σταφίδες, γκοργκοντζόλα, αχλάδι, και vinaigrette εσπεριδοειδών ή βέρα Ιταλιάνα Caprese με φρέσκια μοτσαρέλα, φέτες ντομάτας, με πέστο βασιλικού και φυλλαράκια ρόκας.
Η πίτσα δίνει έμφαση στο ζυμάρι που κάνει τη διαφορά και γαρνίρεται με σπέσιαλ toppings είτε πρόκειται για τη σάλτσα ντομάτας και την μοτσαρέλα μιας κλασικής Margerita, είτε για πεπερόνι, προσούτο-ρόκα ή Al pesto με προσούτο crudo, πέστο βασιλικού και ντοματίνια.
Διαχρονικά αγαπημένη επιλογή τα κλασικά ζυμαρικά, όπως μια σωστή Carbonara με ξεροψημένη πανσέτα κι αυγό σε λευκή σάλτσα παρμεζάνας με μαύρο πιπέρι, Linguine aglio olio ή Amatriciana με ξεροψημένη πανσέτα σε σάλτσα ντομάτας, γαριδομακαρονάδα με σκόρδο, λάδι και ντοματίνια, κριθαρότο με θαλασσινά, ή φρέσκα νιόκι σε ελαφριά σάλτσα ντομάτας, σκόρδο, βασιλικό και μοτσαρέλα.
Δεν λείπουν τα χυλωμένα risotti αλλά και κυρίως πιάτα σε κρέας, όπως το φιλέτο κοτόπουλο σχάρας με φρέσκο λεμόνι, τα σκαλοπίνια Pepe Rosso (φιλετάκια χοιρινά με σάλτσα πιπεριών), το rib eye, το μοσχαρίσιο μπιφτέκι στη σχάρα με ή χωρίς σάλτσα παρμεζάνας και μπέικον, ή το χοιρινό σνίτσελ Μιλανέζε παναρισμένο με σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, flakes παρμεζάνας και μοτσαρελα.
Κλασικά ιταλικά dolci, και επιλογές σε κρασί και μπύρα από τη λίστα που καλύπτουν διαφορετικά γούστα συνοδεύουν αρμονικά τα πιάτα που μας "ταξιδεύουν" φέρνοντας αεράκι Ιταλικής Ριβιέρας στον Κορινθιακό.
Ποσειδώνος & Ιάσωνος 2, Λουτράκι, 2744 066656
FB: Pepe Rosso