"Avenue": Μια all-day όαση για eating & drinking με θέα στο Θερμαϊκό

Avenue

Ένα από τα πιο ιστορικά πόστα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει δυναμικό comeback στη ζωή της πόλης με νέο εντυπωσιακό μίνιμαλ look και και μια μοντέρνα comfort γαστρονομική πρόταση με επίκεντρο έναν πανέμορφο κήπο τριών στρεμμάτων πάνω στη Νέα Παραλία, με ανυπέρβλητη θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο. 

Avenue

Οι εντυπωσιακές σχεδιαστικές γραμμές χαρακτηρίζουν έναν χώρο - χάρμα οφθαλμών με τη δροσιά του σπάνιου κήπου να δημιουργεί μια αναζωογονητική ατμόσφαιρα καλοσωρίζοντάς μας, παράλληλα με τη φωτεινή σάλα, από το πρωί με healthy και πληθωρικά brunch και δροσερά ροφήματα μέχρι αργά το βράδυ για κοκτέιλ και live events.  

Avenue

Η ανοιχτή κουζίνα βγάζει καλοφτιαγμένα πιάτα που συνδυάζουν τις ανάλαφρες μεσογειακές γεύσεις με comfort πιάτα, από power bowls, δροσερές σαλάτες και ωραίες επιλογές τόσο σε θαλασσινά όσο και σε πιο γήινα υλικά, μέχρι φοκάτσια με προσούτο cotto και φιστίκι αλλά και rib eye. 

Avenue

Επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού και διεθνή αμπελώνα συντροφεύουν αρμονικά τις επιλογές του μενού ή γίνονται το κυρίως θέμα παρέα με μια πιο finger γευστική πρόταση. 

Οι έμπειροι bartenders δημιουργούν ξεχωριστά cocktails που μαζί με τα premium ποτά κάνουν τις νύχτες μας σε αυτό το μαγικό υπαίθριο σαλόνι αξέχαστες. Την ολιστική πρόταση συμπληρώνουν μουσικές εκδηλώσεις με resident και guest DJ’s, καθώς και live events.

Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 6, Θεσσαλονίκη, 2310 841921
FB: Avenue Modern Cuisine, IG:@avenue_skg/

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/07/2024