S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Οίνοψ"

Το wine restaurant στην όμορφη Κεφαλονιά, δίνει έμφαση στην επτανησιακή γαστρονομία και τον τοπικό αμπελώνα.

Οίνοψ

Ένα βήμα από τον κεντρικό πεζόδρομο του Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, μάς υποδέχεται το "Οίνοψ", ένα κομψό wine restaurant με minimal αρχιτεκτονική, κρυμμένο στα γραφικά λιθόκτιστα σοκάκια του νησιού. 

Οίνοψ

Η γευστική παλέτα με τα μοντέρνα μεσογειακά χρώματα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επτανησιακή γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα της Κεφαλονιάς με πιάτα όπως η βαθιά νόστιμη σκορπίνα μπουρδέτο, τα σωστά ψημένα αρνίσια παϊδάκια από τοπικό εκτροφέα και το κριθαρότο καραβίδας με χειροποίητη bisque. Το πλατό τυριών με την γραβιέρα Λαζαρέτο Ιθάκης ωριμασμένη σε σπηλιά και τις χειροποίητες μαρμελάδες συνοδεύει άψογα τις προσεγμένες επιλογές της κάβας σε έναν χώρο όπου το κρασί αποτελεί έμπνευση. 

Οίνοψ

Στη λίστα θα βρείτε 128 ετικέτες με έμφαση στον τοπικό αμπελώνα, την Π.Ο.Π. ποικιλία της ρομπόλας και της Π.Γ.Ε. ποικιλία της μαυροδάφνης, καθώς και μικρά και μεγάλα διαμάντια από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, με 40 και πλέον επιλογές σε ποτήρι. 

Λεωφόρος Βεργωτή και Βαγγελάτου (πρώην Ιθάκης), Αργοστόλι Κεφαλονιάς, 2671027446, FB: Οίνοψ WineBar – Restaurant, IG: oenops_winerestaurant, oinops.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια