S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Cavo"

Μια μικρή όαση στο πανέμορφο Ρέθυμνο, διαθέτει όλο το θελκτικό πακέτο για τις θερινές γαστρονομικές μας εξορμήσεις.

Cavo

Με το εντυπωσιακό αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο φόντο και το γραφικό κάστρο της Φορτέτζας να χορταίνουν το μάτι, το "Cavo" στο Ρέθυμνο προσφέρει μια ατμοσφαιρική γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει στοιχεία της κρητικής κουζίνας με σύγχρονες πινελιές. 

Πρακτικά αυτό μεταφράζεται σε ένα μενού όπου εντοπίζουμε σπεσιαλιτέ που υμνούν την τοπική παραγωγή όπως αρνάκι φρικασέ με κρητικά χόρτα, οσομπούκο με τραχανά, πιάτα με φρέσκους θαλασσινούς θησαυρούς, carpaccio χταπόδι, δροσερές σαλάτες με βιολογικά λαχανικά και αρωματικά κρητικά βότανα. Εδώ όμως καλύπτουν και τα γούστα όσων αγαπούν τις διεθνείς γεύσεις αφού διαθέτουν και εξαιρετικό sushi bar με φίνες προτάσεις την σπεσιαλιτέ της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Cavo

Αξιόλογες είναι και οι ετικέτες της προσεγμένης οινικής τους λίστας, που περιλαμβάνουν επιλογές από τον κρητικό, ελληνικό αλλά και διεθνή αμπελώνα ενώ μετά το γεύμα σας δεν θα παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποια από τα καλοφτιαγμένα signature κοκτέιλ της μπάρας. 

Ακρωτηρίου 13 Ρέθυμνο, 28310 36700, FB: Cavo Rethymno, IG: cavorethymno 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
07/08/2024

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.

Ceviche, φυσικά κρασιά και tuna steak στα κάρβουνα: Το wine bistro "Salina" είναι από μόνο του λόγος για εκδρομή στο Βραχάτι

Γεύσεις με εντάσεις, σε μοντέρνο στιλ αλλά πάντα με παραδοσιακές επιρροές ταιριάζουν άψογα με orange wines και κρασιά που έχουν ζυμωθεί σε αμφορείς.

Tο "Pepe Rosso" στο Λουτράκι φέρνει την Ιταλία στο τραπέζι μας με την ομορφότερη θέα στον Κορινθιακό

Το φιλόξενο spot στην παραλία του Λουτρακίου έχει γίνει στέκι για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες, risotti, πίτσες και όχι μόνο. Σκέφτεσαι ιδανικότερο συνδυασμό για γευστική κοντινή απόδραση;

Οι κορυφαίες γαστροδιευθύνσεις στη Ζάκυνθο: το νησί της πολπέτας, της φριτούρας και της αλιάδας έχει κάτι για όλους!

Η γαστρονομική άνθιση στο φιόρο του Λεβάντε καλά κρατεί, κι αυτά τα εστιατόρια είναι τα ιδανικότερα σημεία για να τη γευτείτε.