Lesante Collection: Εξαιρετική γεύση Ζακύνθου

Lesante Collection Ζάκυνθος

Ένα ασυναγώνιστο γαστρονομικό ντουέτο, που οδηγεί την όλο και πιο ενδιαφέρουσα γευστική κούρσα της Ζακύνθου, δημιουργεί τα εστιατόρια του πολυτελούς ξενοδοχειακού ομίλου Lesante Collection. Στο πανέμορφο "Melia" του άκρως εντυπωσιακού ξενοδοχείου "Lesante Blu" στο Τραγάκι, τα τραπέζια στρώνονται με θέα τον ανοιχτό ορίζοντα, η ατμόσφαιρα είναι ονειρεμένη και οι μοντέρνες ελληνικές γεύσεις που προτείνει ο executive chef του ξενοδοχείου Νίκος Ισπυρούδης σε συνεργασία με τον ταλαντούχο σεφ Βασίλη Κρανιά διακρίνονται σταθερά με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το 'αθηνόραμα".

Lesante Collection Ζάκυνθος

Έχοντας πάντα ως αφετηρία τους τη Ζάκυνθο και τα προϊόντα της, στο ολοκαίνουργιο φετινό μενού συνεχίζουν τη γαστρονομική τους περιπλάνηση ανά την Ελλάδα με σπεσιαλιτέ όπως η ζακυνθινή νεροκρεμμυδόπιτα με τραγανό φύλλο και τυρί πρέντζα ή η κεφαλονίτικη χταποδόπιτα που παρουσιάζουν σε μια εκδοχή με χταπόδι ραγού, μαντζουράνα και μαρμελάδα αρμπαρόριζα.

Lesante Collection Ζάκυνθος

Στο επίσης βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας "Fiore" του πιο καινούργιου αδελφού ξενοδοχείου "Lesante Cape" στο Ακρωτήρι, τα ηνία της γεύσης αναλαμβάνει φέτος ο Σταύρος Υφαντίδης. Με ένα πολύ αξιόλογο βιογραφικό και εμπειρία σε εμβληματικά εστιατόρια του εξωτερικού, ο πολύ ικανός σεφ είχε την έμπνευση να δημιουργήσει ένα γευστικό πανόραμα της Ελλάδας με πιάτα που αφηγούνται χαρακτηριστικές στιγμές της ιστορίας και της κουλτούρας της. Η "Επανάσταση του 1821", ο "Βυθός της ελληνικής θάλασσας" και η "Αμβροσία, η τροφή των θεών" είναι ορισμένες μονάχα από τις ξεχωριστές δημιουργίες που περιλαμβάνει το ειδικό μενού γευσιγνωσίας και θα απολαύσετε καθισμένοι στη μαγική βεράντα του εστιατορίου, που αιωρείται στην κυριολεξία πάνω από τη θάλασσα.

Lesante Collection Ζάκυνθος

MELIA ξεν. "Lesante Blu", Τραγάκι, www.lesanteblu.gr, FB: Lesante Blu, Zakynthos Greece, IG: @lesanteblu
FIORE ξεν. "Lesante Cape", Ακρωτήρι, www.lesantecape.gr, FB: Lesante Cape, Zakynthos Greece, IG: @lesantecape

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια