Private Chef Crete - Cretan Gastronomy Experiences: Όταν η κρητική γαστρονομία γίνεται εμπειρία!

Private Chef Crete - Cretan Gastronomy Experiences

Η πραγμάτωση ενός ονείρου είναι το Private Chef Crete - Cretan Gastronomy Experiences· του ονείρου του Βασίλη, της Εύας και του Μάριου, που πήρε σάρκα και οστά το 2020, όταν άρχισαν να δημιουργούν και να χαρίζουν όμορφες εμπειρίες, μοναδικές στιγμές και πλατιά χαμόγελα στους επισκέπτες τους. Το Cretan Gastronomy Experiences έχει τον δικό του λαχανόκηπο, εσπεριδοειδή και ελαιώνες. Οι άνθρωποί του είναι τροφοσυλλέκτες και η φιλοσοφία τους βασίζεται στην ελληνική φιλοξενία.

Private Chef Crete - Cretan Gastronomy Experiences

Βασίλης και Μάριος, με πολυετή μαγειρική εμπειρία ο πρώτος και υπεύθυνος F&B ο δεύτερος, καλλιεργούν το λαχανόκηπο του Cretan Gastronomy Experiences, από τον οποίο συλλέγουν το 90% των λαχανικών και φρούτων που χρησιμοποιούν. Η Εύα είναι γνωστή σεφ στη δημόσια τηλεόραση και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής. Λάτρεις του φαγητού και του κρασιού, οι τρεις τους προσφέρουν μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες, που περιλαμβάνουν από μαθήματα μαγειρικής με έμφαση στην κρητική κουζίνα, αλλά και αρκετά διαφορετικά μενού, τα οποία ετοιμάζουν για τους πελάτες τους.

Private Chef Crete - Cretan Gastronomy Experiences

Παραδοσιακές κρητικές, αλλά και ευρύτερα ελληνικές συνταγές έχουν εδώ την τιμητική τους, ενώ υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα (με βάση το κρέας ή το ψάρι και χορτοφαγικό μενού), δυνατότητα διαμόρφωσης εξατομικευμένου μενού και wine pairing. Μια απίθανη κρητική γαστρο-εμπειρία!

Private Chef Crete - Cretan Gastronomy Experiences

Σφακάκι Ρεθύμνου, 2831071092, 6949354639, privatechefcrete.com,
FB: Cretan Gastronomy Experiences, IG: @cretan_gastronomy_experiences

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια