"Πιάτσα Καλαμάκι": Διαχρονικά το σουβλάκι της καρδιάς μας

πιατσα καλάμακι

Δεν είναι μόνο νόστιμο, ζουμερό, καλοφτιαγμένο από ποιοτικές πρώτες ύλες αλλά έχει την τέλεια σχέση ποιότητας-τιμής (αυτό που λέμε value for money). Τι γίνεται όταν δίπλα σε αυτά τα αδιαμφισβήτητα προτερήματα του, προσθέσεις και μια τεράστια ποικιλία, που ξεπερνάει μόνο στα τυλιχτά, τις 300 διαφορετικές επιλογές; Το αγαπημένο "Πιάτσα Καλαμάκι" που από το 2016 και άλλαξε τα δεδομένα στο αγαπημένο ελληνικό street food πλέον το βρίσκουμε σχεδόν σε όλη την Αθήνα, με 8 ξεχωριστούς και απόλυτα προσεγμένους και φιλόξενους χώρους.

Πιάτσα Καλαμάκι

Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν γίνει talk of the town. Βασικοί λόγοι είναι η εμμονή στην ποιότητα, το γρήγορο και ευγενικό σέρβις και ασφαλώς η τεράστια ποικιλία. Είναι πραγματικά δύσκολο να το πιστέψει κανείς, κι όμως πράγματι ο κατάλογος περιέχει πάνω από 300 διαφορετικές επιλογές σε τυλιχτά! Από γύρο κοτόπουλο με τσένταρ και μπέικον, μέχρι πανσετάκι με Jack Daniel’s , μπιφτέκι γεμιστό με παρμεζάνα, μπακαλιάρο πανέ με αιόλι, ταλαγάνι και μανιτάρια, συκώτι και προβατίνα, κεμπάπ και μπιφτέκι γαλοπούλας με πολίτικη σάλτσα, σουτζούκι με πικάντικο αϊβάρι και καλαμαράκια, το Πιάτσα Καλαμάκι καταφέρνει να χωρέσει σε μια τρυφερή πίτα περίπου… τα πάντα!

Πιάτσα Καλαμάκι

Ξεκινήστε τις δοκιμές ανάμεσα στις επιλογές που δίνουν το δικό τους twist στο concept σουβλάκι, σε κάποιο από τα 8 διαφορετικά σημεία στην Αθήνα και τον Πειραιά. Ειδική μνεία αξίζεινα γίνει το νέο κατάστημα στο νέο κατάστημα στην Λεωφόρο Δεκελείας 80 στην Ν. Φιλαδέλφεια που εντυπωσιάζει με το μέγεθος και την αισθητική του και αποτελεί στολίδι για την γύρω περιοχή.

piatsakalamaki.gr

Νέα Σμύρνη: 2ας Μαΐου 34 (κεντρ. πλατεία), 210.93.43.023,

Χαλάνδρι: Ηρακλείου 2 (πεζόδρομος), 210.68.01.555,

Κυψέλη: Φωκίωνος Νέγρη 17 (πεζόδρομος), 210.86.12.195,

Ηλιούπολη: Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως 10-12, 210.99.43.049,

Πειραιάς: Ακτή Μουτσοπούλου 23, Πασαλιμάνι, Πειραιάς, 210.41.22.111

Αιγάλεω: Δημαρχείου 22, Πλατεία Εσταυρωμένου, 210.59.12.796

Καισαριανή: Φιλολάου 7, 210.75.16.996

Ν. Φιλαδέλφεια: Λεωφόρος Δεκελείας 80, 210.25.14.759

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
07/08/2024

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.

Ceviche, φυσικά κρασιά και tuna steak στα κάρβουνα: Το wine bistro "Salina" είναι από μόνο του λόγος για εκδρομή στο Βραχάτι

Γεύσεις με εντάσεις, σε μοντέρνο στιλ αλλά πάντα με παραδοσιακές επιρροές ταιριάζουν άψογα με orange wines και κρασιά που έχουν ζυμωθεί σε αμφορείς.

Tο "Pepe Rosso" στο Λουτράκι φέρνει την Ιταλία στο τραπέζι μας με την ομορφότερη θέα στον Κορινθιακό

Το φιλόξενο spot στην παραλία του Λουτρακίου έχει γίνει στέκι για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες, risotti, πίτσες και όχι μόνο. Σκέφτεσαι ιδανικότερο συνδυασμό για γευστική κοντινή απόδραση;

Οι κορυφαίες γαστροδιευθύνσεις στη Ζάκυνθο: το νησί της πολπέτας, της φριτούρας και της αλιάδας έχει κάτι για όλους!

Η γαστρονομική άνθιση στο φιόρο του Λεβάντε καλά κρατεί, κι αυτά τα εστιατόρια είναι τα ιδανικότερα σημεία για να τη γευτείτε.