Πώς μία από τις κορυφαίες ελληνικές μπύρες νοστιμίζει με θαλασσινό αλάτι

Πιστή στις αξίες της μάρκας, η νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα, και δημιουργεί στιγμές που μας ενώνουν.

νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι

Ελάχιστες ελληνικές μπύρες έχουν την ιστορία -και πολύ περισσότερο, το legacy- της ΑΛΦΑ. Από το 1961 -με μια ανάπαυλα τριάντα ετών- αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες του ελληνικού κοινού και έναν άξιο πρεσβευτή της ντόπιας ζυθοποιίας για τους επισκέπτες από το εξωτερικό. Ο χρόνος δεν την άλλαξε. Αντιθέτως, η γεύση της παραμένει μοναδική και αναλλοίωτη και μαζί με τις πάντοτε συγκινητικές καμπάνιες της δημιουργεί διαρκώς νέους φίλους, κρατώντας πιστούς τους παλιούς.  

Παράλληλα, μεριμνά και εμπλουτίζει τη γευστική της γκάμα, με προτάσεις που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της. Αυτό συμβαίνει και τώρα, με το λανσάρισμα της νέας μπύρας ΑΛΦΑ με Θαλασσινό Αλάτι

νέα ΑΛΦΑ με θαλασσινό αλάτι 2

Σε περίπτωση που είχες αναρωτηθεί πώς μία lager με την ποιότητα της ΑΛΦΑ μπορεί να γίνει ακόμη πιο ιδιαίτερη και να αναβαθμίσει τη γεύση και το γενικότερο προφίλ της, οι απαντήσεις έρχονται απευθείας από τις αλυκές Μεσολογγίου. Από εκεί ακριβώς καταφθάνει το θαλασσινό αλάτι που εμπλουτίζει τον χαρακτήρα της ΑΛΦΑ.

'Έτσι, η δροσιστική και ευκολόπιοτη lager με 5% αλκοόλ, ενσωματώνει ένα αναπάντεχο γευστικό update, όταν η αυθεντική αίσθηση, το 100% ελληνικό κριθάρι και οι αρωματικοί λυκίσκοι συναντούν μια μικρή ποσότητα ανεπεξέργαστου θαλασσινού αλατιού από τις αλυκές Μεσολογγίου. Το τελευταίο, ακριβώς όπως συμβαίνει και στο φαγητό, προσδίδει εκείνες τις νότες νοστιμιάς που κάνουν τα πράγματα λίγο πιο ενδιαφέροντα. 

Και μιας και μιλήσαμε -ή πιο ορθά, γράψαμε- για φαγητό, οφείλεις να γνωρίζεις πως η νέα μπύρα ΑΛΦΑ με Θαλασσινό Αλάτι στέκεται άψογα δίπλα σε όλα εκείνα τα πιάτα με τα οποία πάει αγκαζέ ο ζύθος. Και είναι πολλά, συνήθως αυθεντικά και συνδεδεμένα με τις μνήμες της καθημερινότητάς μας. Ακριβώς όπως και η ΑΛΦΑ δηλαδή. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.