Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη στο φινετσάτο "Μ8" του Κολωνακίου για δημιουργική κουζίνα με twist

Το κομψό all day bar restaurant του Κολωνακίου παραμένει μεγάλο φαβορί του κέντρου, για κάθε περίσταση.

Μ8

Για όσους είναι εξοικειωμένοι με την πιο cool πλευρά του Κολωνακίου ή για όσους θέλουν να την ανακαλύψουν, το all day restaurant "Μ8" υπόσχεται να προσδώσει αστική φινέτσα στις εξόδους, από το κομψό περιβάλλον μέχρι το comfort μενού. Πλησίον της θεατρικής πιάτσας της Ακαδημίας, η Ναταλία Δραγούμη το επέλεξε για μια δροσερή ανοιξιάτικη βραδιά κάνοντας focus στην πολύ ενδιαφέρουσα γευστική πρόταση.

Το Μ8 αναλαμβάνει το γοητευτικό πάντρεμα της φιλόξενης ατμόσφαιρας με μια μοντέρνα δημιουργική κουζίνα, διατηρώντας όλα εκείνα τα ατού που έχουν καταστήσει το κομψότατο all day bar restaurant σε top προορισμό μιας από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές. Με ζεστά χρώματα, μεγάλες τζαμαρίες και μοντέρνα τραπέζια πάνω στον πεζόδρομο της Μηλιώνη, έχει δημιουργήσει μια μικρή όαση, έτη φωτός από τη φασαρία της πόλης, με χαλαρή ατμόσφαιρα και ένα ιδιαίτερο ρεπερτόριο γεύσεων.

M8

Την σκυτάλη παίρνουν τα πιάτα που έχουν στον πυρήνα τους το comfort στοιχείο, τις επιλεγμένες πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς και ασφαλώς έντονη την αύρα του fine dining. Από το μενού δεν λείπουν πιάτα- διαμάντια όπως τα ζυμαρικά capelli κολοκύθας me κρέμα αμυγδάλου αρωματισμένα με φασκόμηλο  και το μοσχαρίσιο carpaccio με γραβιέρα, κρέμα ελιάς και φυστίκι γουασάμπι. H γευστική εμπειρία όπου η παράδοση και η modernité βαδίζουν με αρμονία, συνοδεύεται άριστα από την προσεγμένη κάβα.

M8

Πέρα από την εξαιρετική εστιατορική πρόταση με την υπογραφή του σεφ Αθανάσιου Ανδριτσόπουλου, το Μ8 σας καλωσορίζει από νωρίς το πρωί με αρωματικά χαρμάνια καφέ αλλά και γλυκά και αλμυρά brunch με νεουορκέζικη έμπνευση και γαλλικά twist. Κάθε μέρα -και κυρίως, κάθε νύχτα- είναι και μια ξεχωριστή εμπειρία εδώ, με την καλοκουρδισμένη μπάρα να μιξάρει tailor made cocktails με έμπνευση από υλικά της ζαχαροπλαστικής αλλά και φρέσκα λουλούδια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα νέα "Αστέρια" ανατέλλουν στον ουρανό της Γλυφάδας

Με ολοκαίνουργιο πρόσωπο και δύο νέα εστιατόρια ετοιμάζεται να επιστρέψει κοντά μας η θρυλική χερσόνησος του αθηναϊκού καλοκαιριού.

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.