Αυτά τα Χριστούγεννα και ο Άι Βασίλης επιλέγει παγωτό από τη "Δωδώνη"

Φέρνουμε τα Χριστούγεννα αλλά και τον «Άγιο Βασίλη» στο σπίτι με την limited edition γεύση παγωτού από τη Δωδώνη, τρία εθιστικά tower cakes και γιορτινές γλυκιές λιχουδιές.

Δωδώνη

Γεμίζοντας τον ουρανίσκο με μπαχαράτα αρώματα και την ψυχή με νοσταλγικές αναμνήσεις η νέα εορταστική, limited edition γεύση παγωτού από τα Παγωτά Δωδώνη είναι η επίγευση που δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό τραπέζι. Φτιάχνεται με φρέσκο ελληνικό γάλα και εμπλουτίζεται από αρώματα κανέλας, καραμέλας, γαρύφαλου, φρεσκοψημένου μπισκότου και πικάντικες νότες από πραγματικό ginger, που μάς βάζουν για τα καλά στο (γευστικό) πνεύμα των ημερών.

Δωδώνη

Δωδώνη

Φέτος όμως, η γκάμα των γεύσεων της εποχής στη Δωδώνη εμπλουτίζεται και με τα 3 νέα εντυπωσιακά τουρτο-κέικ που βρίσκουμε σε 3 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς: πραλίνα, amarena και μπισκότο, που θα γλυκάνουν εσάς και τους καλεσμένους σας. Πολλαπλές στρώσεις από αφράτο κέικ αρωματικής βανίλιας που εναλλάσσονται με την βελούδινη κρέμα βανίλιας, πραλίνας ή αγριοκέρασου amarena με κομμάτια από αληθινό αγριοκέρασο. Τα πληθωρικά αυτά tower cakes είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Δωδώνη σκέτα ή με παγωτό. 

Δωδώνη

Από το γιορτινό τραπέζι όμως δεν λείπουν και οι κλασικές ωραία μελωμένες μπουκίτσες από μελομακάρονα και οι βουτυράτοι κουραμπιέδες. Θα τα βρείτε στην κλασική, παραδοσιακή τους συνταγή, αλλά και σε εναλλακτική εκδοχή, επικαλυμμένα με λευκή ή μαύρη σοκολάτα. Την πλούσια συλλογή γλυκών "Δωδώνη" συμπληρώνει η αφράτη βασιλόπιτα κέικ που φτιάχνεται με αγνά υλικά από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες όπως ελληνικό φρέσκο γάλα, κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, φρούτα, ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας. 

Δωδώνη

Αυτές τις γιορτές και ο Άγιος Βασίλης επιλέγει παγωτά και γλυκά Δωδώνη!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού τρώει και πίνει η Αθήνα στις αρχές του 2025

Μία 12άδα από γευστικά σποτ που προστέθηκαν πρόσφατα στον αθηναϊκό χάρτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/01/2025

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει τι εστί "cena spettacolo" στο "Dal Professore Gastro Bar"

Από τον "προφέσορα" της ιταλικής κουζίνας Νίκο Δημητροκάλη και την ομάδα του ολόφρεσκου γαστρομπάρ στην Πραξιτέλους.

Νέο ωράριο λειτουργίας για το εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού

Ανοιχτό και τις βραδινές ώρες θα είναι το εστιατόριο του μουσείου.

"Sister": Στο Ψυχικό για pad thai και ωραίες μουσικές

Το thai bar restaurant του Κωνσταντίνου Ζουγανέλη έχει άποψη, γοητεία και νοστιμιά.

Καπάνι Μάρκετ: Το νέο οινορεστοράν του Μεταξουργείου έχει κάτι από Θεσσαλονίκη και Φλώρινα

Η φιλοσοφία της υπαίθριας αγοράς συνυπάρχει με παραδοσιακή γεύση και DJ sets με βινύλια.

Το Cafe Society επιστρέφει στο "Mona Athens"

Από τις 23 Ιανουαρίου και για ένα μήνα, κάθε Πέμπτη έως Κυριακή, η Γαλλίδα σεφ Justine Pruvot αναλαμβάνει το brunch στο δημοφιλές σποτ του Ψυρρή.

"Ryotei 118": Ένα διαφορετικό ιαπωνικό στη Γλυφάδα

Ο σεφ Αντώνης Κουρκούτας παρουσιάζει μία χαλαρή gastropub με έμπνευση από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.