Αυτά τα Χριστούγεννα και ο Άι Βασίλης επιλέγει παγωτό από τη "Δωδώνη"

Φέρνουμε τα Χριστούγεννα αλλά και τον «Άγιο Βασίλη» στο σπίτι με την limited edition γεύση παγωτού από τη Δωδώνη, τρία εθιστικά tower cakes και γιορτινές γλυκιές λιχουδιές.

Δωδώνη

Γεμίζοντας τον ουρανίσκο με μπαχαράτα αρώματα και την ψυχή με νοσταλγικές αναμνήσεις η νέα εορταστική, limited edition γεύση παγωτού από τα Παγωτά Δωδώνη είναι η επίγευση που δεν πρέπει να λείπει από το γιορτινό τραπέζι. Φτιάχνεται με φρέσκο ελληνικό γάλα και εμπλουτίζεται από αρώματα κανέλας, καραμέλας, γαρύφαλου, φρεσκοψημένου μπισκότου και πικάντικες νότες από πραγματικό ginger, που μάς βάζουν για τα καλά στο (γευστικό) πνεύμα των ημερών.

Δωδώνη

Δωδώνη

Φέτος όμως, η γκάμα των γεύσεων της εποχής στη Δωδώνη εμπλουτίζεται και με τα 3 νέα εντυπωσιακά τουρτο-κέικ που βρίσκουμε σε 3 μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς: πραλίνα, amarena και μπισκότο, που θα γλυκάνουν εσάς και τους καλεσμένους σας. Πολλαπλές στρώσεις από αφράτο κέικ αρωματικής βανίλιας που εναλλάσσονται με την βελούδινη κρέμα βανίλιας, πραλίνας ή αγριοκέρασου amarena με κομμάτια από αληθινό αγριοκέρασο. Τα πληθωρικά αυτά tower cakes είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Δωδώνη σκέτα ή με παγωτό. 

Δωδώνη

Από το γιορτινό τραπέζι όμως δεν λείπουν και οι κλασικές ωραία μελωμένες μπουκίτσες από μελομακάρονα και οι βουτυράτοι κουραμπιέδες. Θα τα βρείτε στην κλασική, παραδοσιακή τους συνταγή, αλλά και σε εναλλακτική εκδοχή, επικαλυμμένα με λευκή ή μαύρη σοκολάτα. Την πλούσια συλλογή γλυκών "Δωδώνη" συμπληρώνει η αφράτη βασιλόπιτα κέικ που φτιάχνεται με αγνά υλικά από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες όπως ελληνικό φρέσκο γάλα, κρέμα γάλακτος, φρέσκους κρόκους αβγού, φρούτα, ολόκληρους ξηρούς καρπούς, κακάο και γνήσια σοκολάτα ανώτερης ποιότητας. 

Δωδώνη

Αυτές τις γιορτές και ο Άγιος Βασίλης επιλέγει παγωτά και γλυκά Δωδώνη!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
07/08/2024

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.

Ceviche, φυσικά κρασιά και tuna steak στα κάρβουνα: Το wine bistro "Salina" είναι από μόνο του λόγος για εκδρομή στο Βραχάτι

Γεύσεις με εντάσεις, σε μοντέρνο στιλ αλλά πάντα με παραδοσιακές επιρροές ταιριάζουν άψογα με orange wines και κρασιά που έχουν ζυμωθεί σε αμφορείς.

Tο "Pepe Rosso" στο Λουτράκι φέρνει την Ιταλία στο τραπέζι μας με την ομορφότερη θέα στον Κορινθιακό

Το φιλόξενο spot στην παραλία του Λουτρακίου έχει γίνει στέκι για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες, risotti, πίτσες και όχι μόνο. Σκέφτεσαι ιδανικότερο συνδυασμό για γευστική κοντινή απόδραση;

Οι κορυφαίες γαστροδιευθύνσεις στη Ζάκυνθο: το νησί της πολπέτας, της φριτούρας και της αλιάδας έχει κάτι για όλους!

Η γαστρονομική άνθιση στο φιόρο του Λεβάντε καλά κρατεί, κι αυτά τα εστιατόρια είναι τα ιδανικότερα σημεία για να τη γευτείτε.