Pre-Xmas Parties στο "Mexha", με την τεκίλα Rooster Rojo και την παραγωγό του Best 92,6 Εύη Σιδηροπούλου

Tacos, τεκίλα και καλή μουσική για να μπείτε σε γιορτινό mood. Μη χάσετε τα απολαυστικά πάρτι του bar-restaurant "Mexha" στο Μαρούσι, κάθε Τετάρτη, με την δημοφιλή ραδιοφωνική παραγωγό του Best 92,6 στα decks και την Rooster Rojo στα ποτήρια σας. Το πρώτο event θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου από τις 8 μ.μ. και μετά.

Mexha

Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός Εύη Σιδηροπούλου, που μας κρατά καθημερινά συντροφιά από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., από τη συχνότητα του Best 92,6, θα δημιουργήσει την πιο ωραία, μοντέρνα γιορτινή ατμόσφαιρα της φετινής γιορτινής περιόδου, με μια σειρά από pre-Xmas parties κάθε Τετάρτη στο εστιατόριο "Mexha" στο Μαρούσι, με πρώτο ένα μουσικό-γαστρονομικό event στις 13 Δεκεμβρίου.

Από τις 8 μ.μ. το βράδυ το αγαπημένο μεξικάνικο εστιατόριο των βορείων προαστίων θα υποδεχθεί το κοινό με μουσική που θα σας φτιάξει το κέφι και θα σας βάλει σε γιορτινό mood, με mexican inspired νοστιμιές, αλλά και με απολαυστικά gourmet cocktails με την τεκίλα Rooster Rojo.

Η Rooster Rojo παράγεται στην καρδιά του Jalisco, την πατρίδα της τεκίλας, στη βάση του Volćan de Tequila στο Μεξικό. Παρασκευάζεται από 100% μπλε αγαύη Weber και συνδυάζει τις καλύτερες παραδοσιακές τεχνικές παρασκευής τεκίλας με το πάθος, την επιδίωξη για τελειότητα και την εμπειρία 45 ετών απόσταξης του Master Distiller, Arturo Fuentes Cortes. Το σύμβολο της Rooster Rojo, ο Κόκκινος Κόκορας αντιπροσωπεύει κάτι πολύ ιδιαίτερο στο Μεξικό: είναι το σύμβολο του ήλιου και σηματοδοτεί την τύχη, το θάρρος και τον ηρωισμό. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν και τη Rooster Rojo καθώς επικεντρώνεται στο να ανακάλυψει κανείς το αληθινό του πάθος, την επιθυμία να ζήσει κανείς τη ζωή στο έπακρο - με το να είναι τολμηρός, καινοτόμος και ελεύθερος.

Το "Mexha" έχει γίνει ένας από τους πιο ζωηρούς και απολαυστικούς προορισμούς των Βορείων Προαστίων, καθώς το προνομιακό του location στην καρδιά του αθηναϊκού City, στη συμβολή της Αγίου Κωνσταντίνου με την Κηφισίας, λίγα μέτρα από το Δαχτυλίδι, τον κόμβο με την Αττική Οδό, το καθιστά εύκολα προσβάσιμο από παντού. Σε έναν μοντέρνο χώρο με τροπική minimal διακόσμηση, με έναν αιωρούμενο εξωτικό κήπο με φυτά στην οροφή και ωραίο design, χωρίς σομπρέρο και latin γραφικά κλισέ, το εστιατόριο έχει ξεχωρίσει προσφέροντας μια νόστιμη και light εκδοχή της μεξικάνικης κουζίνας που είναι προσιτή σε όλους. Εδώ θα απολαύσετε τα ωραιότερα κοκτέιλς με την εξαιρετική τεκίλα Roster Rojo, και νόστιμα tacos, το ιδανικό finger food για κάθε πάρτι, αλλά και διάσημα signature μεξικάνικα πιάτα όπως burritos, nacho bowls, ακαταμάχητο γουακαμόλε, chilli con carne, beef chimichanga, fajitas, όλα με έναν ανάλαφρο, υγιεινό χαρακτήρα που δεν βαραίνει τον οργανισμό.

Infο: Αγίου Κωνσταντίνου 56, Μαρούσι, τηλ. 21 60017188, MexhaRestaurantmexharestaurant

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
07/08/2024

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.

Ceviche, φυσικά κρασιά και tuna steak στα κάρβουνα: Το wine bistro "Salina" είναι από μόνο του λόγος για εκδρομή στο Βραχάτι

Γεύσεις με εντάσεις, σε μοντέρνο στιλ αλλά πάντα με παραδοσιακές επιρροές ταιριάζουν άψογα με orange wines και κρασιά που έχουν ζυμωθεί σε αμφορείς.

Tο "Pepe Rosso" στο Λουτράκι φέρνει την Ιταλία στο τραπέζι μας με την ομορφότερη θέα στον Κορινθιακό

Το φιλόξενο spot στην παραλία του Λουτρακίου έχει γίνει στέκι για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες, risotti, πίτσες και όχι μόνο. Σκέφτεσαι ιδανικότερο συνδυασμό για γευστική κοντινή απόδραση;

Οι κορυφαίες γαστροδιευθύνσεις στη Ζάκυνθο: το νησί της πολπέτας, της φριτούρας και της αλιάδας έχει κάτι για όλους!

Η γαστρονομική άνθιση στο φιόρο του Λεβάντε καλά κρατεί, κι αυτά τα εστιατόρια είναι τα ιδανικότερα σημεία για να τη γευτείτε.