S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "Eubous"

Το κομψό στέκι στη Χαλκίδα ξεχωρίζει για την νόστιμη γευστική του προσέγγιση, την ατμόσφαιρα και το προσεγμένο κρεατοφαγικό του σενάριο.

eubous

Στο κεντρικότερο σημείο της Χαλκίδας με θέα την παλιά γέφυρα, το "Eubous" είναι μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις για γεύμα, μεσημεριανό ή βραδινό αλλά και για κοινωνικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις. 

eubous

Στον προσεγμένο και μοντέρνα διακοσμημένο ατμοσφαιρικό χώρο, με φόντο το τζάκι και μουσικό χαλί που δένει με τους ήχους της θάλασσας που τραβά το βλέμμα θα απολαύσετε κουζίνα με κρεατοφαγική κυρίως προσέγγιση παρέα με τις προτάσεις της κάβας αλλά και της μπάρας που ταιριάζουν πολύ με τα πιάτα του μενού. 

eubous

Picanha, Flat iron, διάφραγμα, Rib eye και θηριώδεις tomahawk φιγουράρουν σε πρώτο πλάνο με νόστιμα συνοδευτικά όπως πατάτες baby confit με dressing μουστάρδας. Στον κατάλογο όμως μπορεί να πετύχετε επίσης ζουμερά και μπαχαράτα κεμπάπ γιαουρτλού με πίκλα τζίντζερ, αριάνι και ψητά ντοματίνια, που αξίζει να δοκιμάσετε αλλά και ριζότι ή πιάτα ζυμαρικών όπως η κατσικομακαρονάδα με paccheri, κατσικάκι κοκκινιστό, μυζήθρα, μαντζουράνα και μαρμελάδα κρεμμύδι και το λιγκουίνι tartufata με ποικιλία μανιταριών, εστραγκόν, λεμόνι και πάστα τρούφας, ενδεικτικές προτάσεις για απαιτητικούς ουρανίσκους. 

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 1, Χαλκίδα, 2221 037877, FB: Eubous, IG: eubous_

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
07/08/2024

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.

Ceviche, φυσικά κρασιά και tuna steak στα κάρβουνα: Το wine bistro "Salina" είναι από μόνο του λόγος για εκδρομή στο Βραχάτι

Γεύσεις με εντάσεις, σε μοντέρνο στιλ αλλά πάντα με παραδοσιακές επιρροές ταιριάζουν άψογα με orange wines και κρασιά που έχουν ζυμωθεί σε αμφορείς.

Tο "Pepe Rosso" στο Λουτράκι φέρνει την Ιταλία στο τραπέζι μας με την ομορφότερη θέα στον Κορινθιακό

Το φιλόξενο spot στην παραλία του Λουτρακίου έχει γίνει στέκι για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες, risotti, πίτσες και όχι μόνο. Σκέφτεσαι ιδανικότερο συνδυασμό για γευστική κοντινή απόδραση;

Οι κορυφαίες γαστροδιευθύνσεις στη Ζάκυνθο: το νησί της πολπέτας, της φριτούρας και της αλιάδας έχει κάτι για όλους!

Η γαστρονομική άνθιση στο φιόρο του Λεβάντε καλά κρατεί, κι αυτά τα εστιατόρια είναι τα ιδανικότερα σημεία για να τη γευτείτε.