Around the table: Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες της Αθήνας

Το Around the Table επιστρέφει, με 40 αγαπημένα εστιατόρια της πόλης να στρώνουν τραπέζι και να σερβίρουν 40 ειδικά σχεδιασμένα menus, εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα, από τις 9 έως τις 30 Νοεμβρίου.

Η MasterCard στρώνει τραπέζι στο Around the table 44

Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για μία foodie fiesta. Για μία εμπειρία μοναδική που σου δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθείς μαζί με την παρέα σου κάποια από τα πιο viral σποτ της πόλης. Ακόμη και για ένα σχεδόν μυστικό συστατικό που για δεύτερη χρονιά προσθέτει ένα ιδιαίτερο twist στην εξαιρετικά νόστιμη συνταγή της εστιατορικής αθηναϊκής σκηνής. Όπως και να το έχεις στο μυαλό σου, το Around the Table, το επιτυχημένο γαστρονομικό event της Mastercard, είναι και πάλι εδώ, από τις 9 έως και τις 30 Νοεμβρίου, για να κάνει πιο απολαυστική την αστική καθημερινότητα.

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία

Η Αθήνα είναι μία πόλη που λατρεύει το 'έξω'. Κάτοικοι και επισκέπτες της πρωτεύουσας ανέκαθεν αγαπούσαν να συναντούν φίλους σε όμορφα σημεία, να συγκεντρώνονται γύρω από ένα τραπέζι και να μοιράζονται μαζί τους ένα γεύμα, να δημιουργούν αναμνήσεις και εμπειρίες. Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον για τα εστιατόριά της είναι μεγαλύτερο από ποτέ, με τους εντός των τειχών σεφ να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, επενδύοντας σημαντικά στην πρώτη ύλη της χώρας μας. 

Αυτό ακριβώς κάνουν και τώρα οι ιθύνοντες για τα "ευ τρώγειν” δρώμενα εντός των αστικών τειχών: 40 εστιατόρια της Αθήνας δημιουργούν 40 ιδιαίτερα μενού με τοπικά υλικά για να τιμήσουν την ελληνική κουζίνα, σε τιμές έως €40/άτομο, αποκλειστικά για κατόχους Mastercard.

Around the Table 2023 2

Μέρη με μαγική θέα και ξεχωριστή οπτική της πόλης από ψηλά, βραβευμένα εστιατόρια, designάτα και high volume spots, cozy σημεία και feelgood διευθύνσεις σε υποδέχονται για ένα project που γεμίζει το στομάχι και την καρδιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το aroundthetable.gr, να επιλέξεις  το εστιατόριο που σου αρέσει – σίγουρα θα βρεις πολλά παραπάνω από ένα - και να κάνεις την κράτησή σου.

Around the Table 2023 4

Προφανώς, το Around the Τable δεν περιορίζεται εκεί και, στο πλαίσιό του, προσφέρει στους κατόχους καρτών Mastercard τρεις ακόμη physical ανεκτίμητες εμπειρίες: Μία βαθιά διερεύνηση των ριζών της ελληνικής γευστικής κουλτούρας στο Zohós, ένα ταξίδι στις κερκυραϊκές γεύσεις στο Jerár και μία γαστρονομική βραδιά με φυσικά κρασιά στο Pharaoh.

Around the Table 2023 3

Όλα τα παραπάνω θα σε οδηγήσουν σε ένα αβίαστο και μάλλον εμπνευσμένο συμπέρασμα: Το να μοιράζεσαι ξέγνοιαστα νόστιμες εμπειρίες με αγαπημένα πρόσωπα, να απολαμβάνεις ένα εξαιρετικά φροντισμένο γεύμα και να ζεις τη στιγμή γύρω από ένα τραπέζι, είναι απλά #priceless.

> Μπες και κάνε την κράτησή σου για το Around The Table εδώ.

Around the Table 2023 1

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
07/08/2024

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.

Ceviche, φυσικά κρασιά και tuna steak στα κάρβουνα: Το wine bistro "Salina" είναι από μόνο του λόγος για εκδρομή στο Βραχάτι

Γεύσεις με εντάσεις, σε μοντέρνο στιλ αλλά πάντα με παραδοσιακές επιρροές ταιριάζουν άψογα με orange wines και κρασιά που έχουν ζυμωθεί σε αμφορείς.

Tο "Pepe Rosso" στο Λουτράκι φέρνει την Ιταλία στο τραπέζι μας με την ομορφότερη θέα στον Κορινθιακό

Το φιλόξενο spot στην παραλία του Λουτρακίου έχει γίνει στέκι για αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες, risotti, πίτσες και όχι μόνο. Σκέφτεσαι ιδανικότερο συνδυασμό για γευστική κοντινή απόδραση;

Οι κορυφαίες γαστροδιευθύνσεις στη Ζάκυνθο: το νησί της πολπέτας, της φριτούρας και της αλιάδας έχει κάτι για όλους!

Η γαστρονομική άνθιση στο φιόρο του Λεβάντε καλά κρατεί, κι αυτά τα εστιατόρια είναι τα ιδανικότερα σημεία για να τη γευτείτε.