S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "WeSud"

Wesud

Mια περατζάδα της Βούλας, έχει ως δορυφόρο της δημοτικότητάς της ένα πολυσυλλεκτικό στέκι που υπερβαίνει αβίαστα την κλασική έννοια του all day. Κάθε ζώνη στο "WeSud"  προτείνει κι από μια ενδιαφέρουσα πρόταση σχετική με τη γαστρονομία, την οινολατρεία και τη ζαχαροπλαστική. Όλη η δράση αναπτύσσεται στον ντιζαϊνάτο χώρο του που φλερτάρει με τον κοσμοπολιτισμό, συγκεντρώνοντας μερικά νόστιμα ενσταντανέ του brunch, όπως τα φανταστικά γαλλικά κρουασάν, τα ολόφρεσκα κέικ αλλά και τις fluffy ομελέτες.

Wesud

Αντίστοιχα συναντάμε και στην κουζίνα την επιτομή της comfort απλότητας, που υπηρετεί το ρόλο μίας all-day γευστικής πρότασης, από τις 14:00 μέχρι και το τέλος της ημέρας. Must taste το carpaccio τόνου με hoisin sauce φρέσκο κρεμμύδι και φουντούκια, οι πίτσες με ναπολιτάνικη ζύμη και το Rib Eye Prime cut από black angus Αμερικής.

Wesud

Αν, τώρα, θέλεις να εξερευνήσεις τον μαγικό κόσμο του κρασιού, η συμβολή του "WeSud" στο κλάδο της οινολογίας είναι παραπάνω από σημαντική. Στα ράφια της εξαιρετικά ενημερωμένης κάβας του βρίσκονται κρασιά από ιδιωτικές συλλογές ή αγορασμένα σε δημοπρασίες, πράγμα που σημαίνει ότι εδώ έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κρασιά που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Λίγο επιπλέον fun προσθέτουν τα live που λαμβάνουν χώρα κάθε Πέμπτη και Κυριακή από τις 20.30 και μετά.

Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 90, Βούλα, 2108957509, www.wesud.gr, FΒ: Wesud, IG: wesud_


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.

8 γευστικές στάσεις στο Κολωνάκι

Ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Κολωνάκι συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση, από ατμοσφαιρικά wine bars και κοσμοπολίτικα ψαροφαγικά στέκια, μέχρι μοντέρνα bistro και street food με δημιουργική υπογραφή.