S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Ananias Rotisserie"

Στο διανθισμένο χάρτη με τις διαδρομές για κρεατοφαγικούς προορισμούς το εστιατόριο "Ananias Rotisserie" στο Μαρούσι προσφέρει στους λάτρεις του κρέατος μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Ananias Rotisserie

Στη βεντάλια των επιλογών για ορκισμένους καρνιβόρους, το "Ananias Rotisserie" στο Μαρούσι διαβάζει προσεκτικά τις παραμέτρους του ευ ψήνειν, προσφέροντας γευστικές δημιουργίες από υψηλής ποιότητας κρεατικά που αφήνονται στην καπνιστή γοητεία της ανοιχτής φωτιάς.

Ananias Rotisserie

Στα τραπέζια της industrial chic σάλας του φτάνουν κρεατοφαγικές γαστρονομικές μεταφράσεις των εμπειριών και εμπνεύσεων του maître του είδους, σεφ Ηλία Σκουλά, με βασικούς πυλώνες τη γαλλική rotisserie ή την αργεντίνικη parilla. Πρωταγωνιστικό ρόλο, εδώ έχουν υψηλής ποιότητας κρέατα που ψήνονται σε τεχνικές slow grill με το πουλέ ροτί, τη  σιτσιλιάνικη πορκέτα και την ταλιάτα αλά Bondiola να είναι κάποια από τα πιο θαρραλέα γευστικά highlights.

Ananias Rotisserie

Το μενού συμπληρώνει μια ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών του ελληνικού και ξένου αμπελώνα. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια